Znajdź różnice - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: Eventy (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=124) +----- Dział: IX Rocznica Forum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=133) +----- Wątek: Znajdź różnice (/showthread.php?tid=1240) |
Znajdź różnice - Inn - 28-06-2015 Na avatarach poniżej zostało wprowadzonych po 5 zmian. Waszym zadaniem jest znalezienie tych pięciu różnic i wysłanie mi ich na Prywatną Wiadomość. Najlepiej będzie, jeśli zaznaczycie je w jakiś sposób na zmienionym obrazku. U góry stronie widnieje oryginał, a u dołu zmieniony obrazek. Numer 1: Numer 2: Czas macie do niedzieli do północy, powodzenia! RE: Znajdź różnice - Inn - 29-06-2015 Odpowiedzi nadesłali mi kolejno: Skanda, FireLion oraz Mirra. Z racji tego, że Skanda był pierwszy, otrzyma nagrodę główną! Oto rozwiązania od Skandy: Skanda i FireLion dostają dodatkowo po 20 opali, a Mirra otrzyma ich 18, jako że nie znalazła jednej różnicy. Dziękuję wszystkim za udział w zabawie! :) RE: Znajdź różnice - Skanda - 29-06-2015 yay <3 RE: Znajdź różnice - Machafuko - 29-06-2015 Może mi ktoś wytłumaczyć czym się różnią oczy na avkach Vult, I o co chodzi z tą strzałką? RE: Znajdź różnice - Kalani - 29-06-2015 Oczy mają inny kolor - na zmienionym są bardziej żółte, na normalnym mają słomkowożółtą barwę. Strzałka - kolor ramki. W normalnym jest fioletowa, w zmienionej czerwona. RE: Znajdź różnice - Machafuko - 29-06-2015 XDDDDDDDDDD To dobrze, że nie brałem w tym udziału, gdyż mój daltonizm by mi to uniemożliwił i tak. RE: Znajdź różnice - Kahawian - 02-07-2015 No to czas na nagrodę dla Raga (fanfary proszę): Pełna wersja: http://ki-re.deviantart.com/art/Setkar-543129869 RE: Znajdź różnice - Felija - 02-07-2015 *FANFARY* RE: Znajdź różnice - Setkar - 02-07-2015 MOJE BBY <3 RE: Znajdź różnice - Sadism - 02-07-2015 A ja myślałem że ten cały kolor rami to dla łatwiejszego odróżnienia od oryginału... RE: Znajdź różnice - Skanda - 02-07-2015 Sadi, miałam to samo, ale jak mi 5 różnicy zaczęło brakować, to się puknęłam w głowę. |