MISTER - WYBORY - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: Eventy (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=124) +----- Dział: IX Rocznica Forum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=133) +----- Wątek: MISTER - WYBORY (/showthread.php?tid=1247) |
MISTER - WYBORY - Samiya - 30-06-2015 Tak samo jak przy Miss, liczą się głosy tylko z jednego konta! Termin również do 21 w czwartek (02.07) Tu mamy zgłoszenia - A tu półfabułę - [URL=https://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid=1234 I tak, tu też możecie sobie pisać :D RE: MISTER - WYBORY - Sadism - 30-06-2015 Rozumiem że głosować na siebie nie wolno haha :P RE: MISTER - WYBORY - Machafuko - 30-06-2015 UWAGA MOJE HASŁO WYBORCZE GŁOSUJ NA TOMASZA, A JEROZOLIMA BĘDZIE NASZA! RE: MISTER - WYBORY - Sadism - 30-06-2015 "Jeśli twój wybór to Seba- to kosy ci nie sprzedam" - też przekonujące. "Sebastian król gimbazy, głosuj na mnie albo skończysz podobnie do Skazy" "Jedyny słuszny kandydat czyli Seba, bo on wie czego ci trzeba!" "Pragnę pokoju na świecie, i komórki zbieram. Wybierz mnie, a nie tamte zera" hmmm kocham takie spoty wyborcze. RE: MISTER - WYBORY - Felija - 30-06-2015 Sadi, przekonałeś mnie, masz mój głos. Choć bardziej mnie urzekła wczorajsza (w sumie dzisiejsza) wiadomość na sb. <3 RE: MISTER - WYBORY - Machafuko - 30-06-2015 ZDRADA ;< FEL SPODZIEWAJ SIĘ KRUCJATY NA CHATĘ A tu macie "Balladę o krzyżowcu" w ramach inspiracji, kto jest jedynym słusznym wyborem. RE: MISTER - WYBORY - Sadism - 30-06-2015 Fuko :P masz słabe spoty wyborcze. RE: MISTER - WYBORY - Machafuko - 30-06-2015 Na co mi spoty wyborcze skoro mam sprzęt oblężniczy :v RE: MISTER - WYBORY - Sadism - 30-06-2015 Zaraz dostaniesz ekskomunikę w promocji :P RE: MISTER - WYBORY - Machafuko - 30-06-2015 Pfff... działam za zgodą papieża, to kto ma mnie ekskomunikować? RE: MISTER - WYBORY - Sadism - 30-06-2015 No nie wiem nie wiem. To nie jest aktualny papież :P czyli masz stare dane. Innymi słowy działasz poza prawem. Skazuje cię na wieczne potępienie jako "ten drugi" Dostajesz ode mnie medal Bronka :D ---------- A tka poważnie to ile trwa głosowanie? RE: MISTER - WYBORY - Machafuko - 01-07-2015 Jak to nie papież jak papież? :v Żyje? Żyje. A że złożył funkcję to inna sprawa. Na Franciszka nie ma co liczyć jeśli chodzi o krucjaty niestety... ;___; A co do potępienia, to tylko Bóg może mnie osądzić :v RE: MISTER - WYBORY - Samiya - 01-07-2015 Głosowanie trwa do czwartku. Trochę bez sensu, ale to dlatego, że myślałam, że jest środa, a to był wtorek xD RE: MISTER - WYBORY - Anubis - 02-07-2015 Zagłosowane. |