Smoczydła Sekretariatu - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Smoczydła Sekretariatu (/showthread.php?tid=1264) |
Smoczydła Sekretariatu - Sekta - 12-07-2015 A no tworzą latające jaszczurki, tudzież smoki :) A no tak.... A no bo che. A no bo nic innego mi nie wychodzi xD jest takie forum gdzie mam warsztacik i robię na zamówienia, przez co teraz 50% moich prac to są właśnie one. Ale też rysuję własne, na razie pod spodem macie to co udało mi się narysować przez ostatnie pięć miesięcy: RE: Smoczydła Sekretariatu - Sadism - 12-07-2015 Genialne! :3 awww zawsze tak chciałem rysować :P RE: Smoczydła Sekretariatu - Felija - 13-07-2015 Są śliczne - zarówno łebki, jak i całe smoki. Podziwiam Cię za skrzydła, mi zawsze wychodziły jakieś koślawe. RE: Smoczydła Sekretariatu - Voi - 14-07-2015 Piękne! *.* RE: Smoczydła Sekretariatu - Samiya - 14-07-2015 Smooooki! <3 Aż miło na tę gromadkę popatrzeć, naprawdę świetnie rysujesz! No i ten tęczowy smoczek ;3 |