Większe cętkowane rlz - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Większe cętkowane rlz (/showthread.php?tid=1277) |
Większe cętkowane rlz - Visa - 18-07-2015 Hej, już od dłuższego czasu mój Visa leży odłogiem, jego córki gdzieś przepadły i w zasadzie nie ma co robić. Dlatego też szukam dla niego kogokolwiek, od przyjaciół, rodziny, partnerek, romansów, wielkiej miłości i tak dalej po wrogów - choć Visa jest raczej dumnym, mądrym i pozytywnie nastawionym lampartem. Zachęcam też do zakładania postaci lampartów żeby było nas więcej <3 Zobaczcie jakie ładne mutacje znalazłam! Tyle możliwości! nie tylko cętki! http://messybeast.com/genetics/mutant-leopards.html RE: Większe cętkowane rlz - Kalani - 18-07-2015 (ten na ostatnim zdjęciu to jaglion, yo!) RE: Większe cętkowane rlz - Visa - 18-07-2015 cichaj :v nie wszyscy muszą wiedzieć xD RE: Większe cętkowane rlz - Taal - 18-07-2015 Właściwie... czemu nie... hm... ale nie mam już wolnych miejsc na nowe postacie :< RE: Większe cętkowane rlz - Samiya - 18-07-2015 Jak to, masz jeszcze inną postać niż Voi? .-. Jak nie, to możesz przecież mieć trzecie konto. RE: Większe cętkowane rlz - Kalani - 18-07-2015 Samiya, Taal ma jeszcze Jie oprócz Voia. RE: Większe cętkowane rlz - Riwa - 18-07-2015 Visa, ja na Furien wrócę. RE: Większe cętkowane rlz - Cherry - 18-07-2015 Ja też coś tak ostatnio myślałam o przywróceniu Nibiru... :3 RE: Większe cętkowane rlz - Visa - 18-07-2015 o, bardzo dobrze jak wrócicie, a co do Taal, to chyba będziesz musiała poczekać kapkę na pozwolenie prowadzenia czwartej postaci, ale jak będziesz regularnie pisać to zapewne nie będzie problemu ;) RE: Większe cętkowane rlz - Kalani - 18-07-2015 Jie właśnie zginął, więc liczą się tylko dwie postaci (o ile nie zechce pisać Jie jako duchem). RE: Większe cętkowane rlz - Taal - 18-07-2015 Jeszcze myślę, ale raczej przydałby się ktoś... żywszy :D Dam znać czy podejmuję wyzwanie ;) RE: Większe cętkowane rlz - Sadism - 18-07-2015 ;_; To Jie był postacią Taal.... ee.... RE: Większe cętkowane rlz - Visa - 19-07-2015 ano niestety :c a tak swoją drogą to Visa chętnie zabije jakiegoś lwa - jeśli ktoś chętny na zakończenie żywota swojej postaci to panter chętnie to zrobi xD wedle historii zrobił to już parę razy xD RE: Większe cętkowane rlz - Diara - 19-07-2015 Visa napisał(a):- jeśli ktoś chętny na zakończenie żywota swojej postaci to panter chętnie to zrobi xD Zrozumiałam partner XD. RE: Większe cętkowane rlz - Visa - 19-07-2015 partner w morderstwie/samobójstwie* niepotrzebne skreślić x'D |