Coś ktoś - dla Septima - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Coś ktoś - dla Septima (/showthread.php?tid=1333) |
Coś ktoś - dla Septima - Septim - 14-08-2015 Szukam jakiegoś ciekawego wątku dla chłopaka. Wszystkie moje postaci mają ustalony mniej więcej żywot, a Septimus ot tak jest zanudzony. Przydaliby się: - opiekunowie - przyjaciele - wrogowie - partnerki (w przyszłości bo młody jeszcze jest) - cokolwiek ciekawego Zgłaszajcie się ;) RE: Coś ktoś - dla Septima - Nyasi - 15-08-2015 Heh no wroga już masz xd RE: Coś ktoś - dla Septima - Sadism - 15-08-2015 Nyasi napisał(a):Heh no wroga już masz xd Fakt, ale jak to mówią, "Lubie mieć wroga, u ja lubie lubię wroga" :P RE: Coś ktoś - dla Septima - Tyrvelse - 16-08-2015 Heinz Dundersztyc?! D: RE: Coś ktoś - dla Septima - Septim - 16-08-2015 Dundersznyc chyba. Po angielsku prościej- Doofenschnitz. Tyr, ty też chcesz zostać mym wrogiem lub kimś innym? RE: Coś ktoś - dla Septima - Tyrvelse - 16-08-2015 Ja tam dość dobrze słyszałam "t", ale ja różne dziwne rzeczy słyszę ._. Po charakterach sądząc - raczej by się zaprzyjaźnili. Choć Velse raczej nie wyjdzie poza teren ZZ, bo wie, że mu się za to dostanie, a Septim nie jest na tyle głupi, by włazić innym na tereny :v RE: Coś ktoś - dla Septima - Nyasi - 19-08-2015 Jak chcesz mógłbys się spiknać z Nyasim znowu jak wyjdzie po ryby czy coś :D |