![]() |
Co z tym zrobisz? - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Co z tym zrobisz? (/showthread.php?tid=1417) |
Co z tym zrobisz? - Felija - 21-09-2015 Taka tam bardzo kreatywna, niezwykle ambitna, wymagająca wielkiego pomyślunku i ponadprzeciętnego kunsztu gra. Wygląda ona tak: Osoba 1: Daję ci nutellę/nieśmiertelność/władzę na światem. Osoba 2: Zjadam ją/idę grać w grę/rozdaję iPhony uchodźcom. Daję ci... *tu wstaw cokolwiek* --- Daję ci kredki. RE: Co z tym zrobisz? - Arto - 21-09-2015 Daję następnej osobie żeby narysowała mi Arto. RE: Co z tym zrobisz? - Felija - 21-09-2015 Nie dałeś następnego pytania, ale Cię wyręczę: Daję ci kota. RE: Co z tym zrobisz? - Kalani - 21-09-2015 DAJESZ D*PY, ŻEBY NARYSOWAĆ CI ARTO?!?!?!?! Sorry, nie biere. Daję żarówkę! EDIT, bo Fel wyprzedziła: Miziam koteła. Bardzo miziam. A potem ćwiczę na nim zastrzyki podskórne, buahuahuahua! I znów daję żarówkę. RE: Co z tym zrobisz? - Serret - 21-09-2015 Rozbijam ją Kalani na głowie za znęcanie się nad kotem. :< Daję eliksir wielosokowy. RE: Co z tym zrobisz? - Kalani - 22-09-2015 Zebrawszy odpowiednie składniki podaję komuś i ten ktoś się zmienia w Toma Hiddlestona i ja jestem super mega hepi. <3 Daję gumkę recepturkę! RE: Co z tym zrobisz? - Sadism - 22-09-2015 Łącze ją z długopisem tworząc tym samym prowizoryczną kuszę biurową. Daję portal do świata Forum ;D RE: Co z tym zrobisz? - Samiya - 22-09-2015 Biere, zachwycam się i jestem przeszczęśliwa. Teraz już nie będę żyć w internecie, będę żyć w magjicznej Afryce! (Gdzie zapewne coś mnie zje.) A zakładając, że nic mnie nie zje, idę do Srebrnych i podaję się za ich proroka. Z moją wiedzą stają się najbardziej rozwiniętym technologicznie stadem i zostają władcami tych ziem. Tak. Daję zestaw małego hafciarza! RE: Co z tym zrobisz? - Israel - 22-09-2015 Oddaję go komuś, kto umie haftować. Daję Ci koncentrator. RE: Co z tym zrobisz? - Sadism - 22-09-2015 A czo to jest? Sprzedaje na allegro xD Daje ci studio nagraniowe :D RE: Co z tym zrobisz? - Felija - 23-09-2015 Robię profesjonalną audycję Radia KL. O ile będę miała z kim. D: Daję Ci mojego laptopa z różnymi strasznie tajnymi tajemnicami forum. RE: Co z tym zrobisz? - Kalani - 23-09-2015 Siedzę, czytam, a potem przeżywam, bo takie straszne som D: Daję bloczek karteczek samoprzylepnych. RE: Co z tym zrobisz? - Machafuko - 23-09-2015 Sklejam je ze sobą w jedną wielką karteczkę samoprzylepną, którą przyklejam do największej lodówki świata, bijąc tym rekord Guinnessa, Dale ci podręcznik do matmy. RE: Co z tym zrobisz? - Grima - 23-09-2015 wyrzucam go do śmieci chyba, że jest aktualny- to go komuś opycham. Ale najpierw gumką wymazuję ludziom twarze ze zdjęć jeśli jakieś są, i dorysowuję im inne, pls karne kut..no. daję ci obywatelstwo Sealandzkie :v RE: Co z tym zrobisz? - Felija - 04-10-2015 Zostawiam je sobie na wszelkie wypadek, ale nie sądzę, żeby mi się kiedykolwiek przydało. Daję ci czołg. |