Pozdrowienia & pytania do prowadzących - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Pozdrowienia & pytania do prowadzących (/showthread.php?tid=1426) |
Pozdrowienia & pytania do prowadzących - Felija - 24-09-2015 W niedzielę nagrywam audycję z pewną_tajemniczą_osobą. Jeszcze nie wiem, czy będziemy dawać tam piosenki - ja to bym raczej widziała jako mini-audycję w formie wywiadu - ale na pewno będziemy kogoś pozdrawiać. :) Jeśli chcecie, żeby kogoś od was pozdrowić, to piszcie w tym temacie albo do mnie na pw (na Felkę). Można też zadać mniej lub bardziej poważne pytanie mi albo do tajemniczej_osobie. Pytania - najlepiej, żeby były zamieszczane w tym temacie - będą przez nas czytane i będziemy na nie odpowiadać (a przynajmniej ja zamierzam!). Jeśli tajemnicza_osoba chce się ujawnić wcześniej, to niech to robi, jej wybór - ja póki co wolę trzymać was w niepewności. ;3 Do usłyszenia. ^^ RE: Pozdrowienia & pytania do prowadzących - Nyasi - 25-09-2015 Proszę o pozdrowionka :P RE: Pozdrowienia & pytania do prowadzących - Kahawa - 25-09-2015 O której się rozpocznie audycja i gdzie będę mogła jej posłuchać? RE: Pozdrowienia & pytania do prowadzących - Chikja - 25-09-2015 Chciałabym pozdrowić wnuczka Artosia, Ragową, Neske i bardzo ale to bardzo zadedykować im śliczną piosenkę: https://www.youtube.com/watch?v=gkTb9GP9lVI RE: Pozdrowienia & pytania do prowadzących - Otieno - 25-09-2015 Pozdrowienia dla Felci vel Mako, Chikji, Kahawiana, Cynki i ogólnie dla całego KL'a :P RE: Pozdrowienia & pytania do prowadzących - Felija - 26-09-2015 Vult, to nie będzie audycja "na żywo", ja to nazywam audycją tak z przyzwyczajenia. :) Nagrywamy ją w niedzielę po południu, a później wrzucę ją na Wrzutę i dam linka na forum (zapewne już w poniedziałek). RE: Pozdrowienia & pytania do prowadzących - Vult - 26-09-2015 Ah, ok ^^" To chciałabym zadedykować tą piosenkę dla wszystkich użytkowników aby przynosiła natchnienie w pisaniu. https://www.youtube.com/watch?v=v3ZkCLUFrys Pytania: 1. Czy wkrótce będą organizowane jakieś fabularne kataklizmy? 2. Czy powstanie kiedyś forumowa gazetka z najnowszymi plotkami? xD Jak mi coś jeszcze do łba wskoczy to dopisze RE: Pozdrowienia & pytania do prowadzących - Amani - 26-09-2015 Vult to dobre pytanie przydałaby się jakaś klęska prowadzona przez Mg czy też narzucony klimat dołączam się do pytania i pozdrawiam mamę :) RE: Pozdrowienia & pytania do prowadzących - Kaaivy - 26-09-2015 Pozdrowienia dla Nataki od siostrzyczki! :D RE: Pozdrowienia & pytania do prowadzących - Vasanti Vei - 27-09-2015 Audycja, zgodnie z planem, została dzisiaj nagrana (ładne parę godzin temu), jednak zamieszczę ją najwcześniej jutro. Mam jeszcze parę rzeczy na głowie, wybaczcie. |