Naila. - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Naila. (/showthread.php?tid=1436) |
Naila. - Maeva - 28-09-2015 Naila Tknęło mnie to teraz. Naila to starsza lwica. Urodzona na Lwiej Ziemi, córka Raisy, siostra Miyuki. Swego czasu zaszła w ciąże, młode zostało porwane przez Sherkhan'a. Została szpiegiem PZ. Później jednak odezwało się sumienie i lwica oddała własne życie za życie córki (najwyraźniej biały stwierdził, że śmierć siostry zrani królową mocniej niżeli śmierć siostrzenicy). Przeżyła jednak i łaziła gdzieś po świecie. Później wróciła tutaj. - Maevę poznała w podróży, zaprzyjaźniły się. - Córka Raina nie żyje, chyba, ale Amani to jej wnuczka. Naila nie ma pojęcia, że jej dziecię przeżyło. - Kocha swoją siostrę, choć mają jedynie tą samą matkę. - Ma wyrzuty sumienia, że nie wróciła do Lwich po wyzdrowieniu oraz, że zostawiła Miyuki. - Czuje się jak zdrajca, dlatego też należy do samotników. - Matka Raisa, ojciec Taru, babka Summer. (od Simby i Nali) Wymagania: - To konto porzuciłam już wiele razy, więc nie chce by kolejny user to zrobił. - Zachować relacje. - Zmiany charaktery mogą nastąpić, aczkolwiek nie drastycznie. - Ciemna sierść, zielone ślepia. Niewielkie zmiany mogą być. - Przyjaźń z Maevą. Kontakt na gg, ew. pw Shida/Maeva. RE: Naila. - Venety - 28-09-2015 BOŻE, TAK! <3 //Miyuki z tej strony. [ Dodano: 2015-09-28, 21:16 ] Dodam od siebie, że Miyuki ma adoptowaną wnuczkę Hewę. Co prawda ona już nie żyje, ale jej potomstwo nadal jest na forum - są to Alayike, Chawa, Neska, ostatnio nieaktywną Mvuę, sama Alayike ma dwójkę dzieci - Furahę i Niraia. Jest z kim pisać. RE: Naila. - Maeva - 28-09-2015 Sama bym nią zaczęła grać gdyby nie to, że chcę by Naila przyjaźniła się z Maevą. W dodatku chcę by ktoś dobrze odegrał fabułę z Miyuki, a ja ostatnio kuleję jeśli chodzi o takie opisy. RE: Naila. - Amani - 16-10-2015 //Yay Amani będzie mogła poznac Babcię :D jeszcze pozostało spotkanie z matką ojcem i bratem // mamie chyba rly się umarnęło// |