![]() |
Polskie centrum Króla Lwa - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Filmy animowane (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=90) +---- Dział: Król Lew (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=91) +---- Wątek: Polskie centrum Króla Lwa (/showthread.php?tid=1460) |
Polskie centrum Króla Lwa - Nit - 12-10-2015 Hej! :) Ostatnio zauważyłem, że domena krollew.pl jest dostępna, więc zrobiłem to, co chciałem już dawno - stworzyłem miejsce, w którym zgromadzę w jednym miejscu rozmaite odnośniki związane fandomem Króla Lwa, które dotychczas były dość mocno rozrzucone po sieci. Ale strona nie ma być jedynie agregatorem linków - planuję opisać na niej nieco historii Króla Lwa w Polsce. Do tego zadania będę potrzebował pomocy osób, które pamiętają czasy Lwiej Ziemi. Jacyś chętni? :) Dodatkowo ma być to również miejsce, pod które będę przygarniał - gdy będzie taka potrzeba - inne Królo-Lwowe strony potrzebujące stałego adresu... i nawet hostingu. Czy to żywe, czy też - wyłącznie do celów archiwalnych. ;) W każdym razie zapraszam: Strona polskiego fandomu Króla Lwa RE: Polskie centrum Króla Lwa - Nit - 07-02-2016 Do strony krollew.pl dołączyło Stado Lwiej Ziemi: https://forum.krollew.pl :D Przenieśliśmy forum bez strat i jestem z tego dumny. \o/ RE: Polskie centrum Króla Lwa - Nit - 21-10-2016 No i cóż, jak doskonale widać również i Król Lew PBF dołączyło do krollew.pl :3 |