Audycja 12 [ tym razem w nowym składzie] - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Audycja 12 [ tym razem w nowym składzie] (/showthread.php?tid=1472) |
Audycja 12 [ tym razem w nowym składzie] - Sadism - 23-10-2015 Cóż, jeśli chcecie jakieś pozdrowienia zapodać, piosenki zamówić, i jakieś pytania zadać mi i Felce, to śmiało! Napiszę tu tez z kim będziemy rozmawiać o ile Felka mnie w tym upewni bym gafy nie palnął :D RE: Audycja 12 [ tym razem w nowym składzie] - Felija - 23-10-2015 Pozdrowień nie trzeba pisać w temacie - można też wysłać je, tradycyjnie, do mnie na pw albo - uwaga, nowość - do Sadisma na pw. :) A gośćmi naszej audycji już w tę niedzielę będą Ayumi & Belial! Im też, oczywiście, możecie zadawać pytania. ;3 RE: Audycja 12 [ tym razem w nowym składzie] - Belial - 23-10-2015 Oj oj. Ja się postaram wam trochę poprzeszkadzac, ale ile znajdę czasu to nie wiem. Mam nadzieję że jak najwięcej RE: Audycja 12 [ tym razem w nowym składzie] - Kahawa - 23-10-2015 Pytania, pytania. Wychodzi na to, że oficjalnie zadam je pierwsza. Chciałabym usłyszeć co skłoniło nowych gości do grania takimi postaciami jaki grają? Jak to się w ogóle stało, że znaleźli się na forum o KL? Jakiego typu fabułę lubią prowadzić najbardziej? Romans? Dramat a może jeszcze coś innego? Która akcja fabularna przypadła im najbardziej do gustu? (może być cudza, niekoniecznie swoja). Co sądzą o obecnym stanie forum i tego co się na nim dzieje? Co chcieliby do forum wnieść, albo zmienić? Które postacie z forum przypadły im do gustu i dlaczego? Co sprawia wam największe trudności w pisaniu fabuły? Czym się zajmujecie na co dzień. Jak go spędzacie w wolnej chwili? Zebrałam trochę tych pytań. Jeśli nie chcecie nie musicie na wszystkie odpowiadać (; RE: Audycja 12 [ tym razem w nowym składzie] - Machafuko - 25-10-2015 Głupio by było nie złożyć życzeń jubilatowi. Więc wszystkiego najlepszego dla Arto! |