Do wszystkiego szukam xD - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Do wszystkiego szukam xD (/showthread.php?tid=1541) |
Do wszystkiego szukam xD - Mauara - 16-12-2015 Mam wrażenie, że gdzieś był temat o szukanie do fabułek ale przetrząsnęłam wszystko i znaleźć znowu nie mogę. Może nie ma i mi się przyśniło, albo nie umiem patrzeć xD Tak czy siak szukam kogoś do fabuły, na dłużej jakiegoś towarzysze czy czegoś. Nie ma tu zbyt wielu zebr, więc o partnerze nawet nie myślę. Ktoś coś xD? RE: Do wszystkiego szukam xD - Sadism - 16-12-2015 Zawsze możesz dołączyć się do BJ. W końcu Vult to Mauara nawet zna. A w Bractwie byłoby ci zawsze lżej- w końcu jakaś grupa wsparcia. Ewentualnie możesz skumać się z Cavumem. Ten smutas raczej jest jednym z tych lwów które mogłyby zaprzyjaźnić się ze swym "posiłkiem". ( poza tym gdyby się skumały to Vult miałaby substytut lotu i ogółem same plusy) RE: Do wszystkiego szukam xD - Inés - 16-12-2015 Jakby Mauara zaczęła wyznawać Księżyc, to w SK też by przeszła, choć fakt, że byłoby to dość kontrowersyjne. :P Ale osobiście mogę zaproponować Serret na dobrą znajomą. Jest za mała, żeby jeść zebry. ;) RE: Do wszystkiego szukam xD - Vult - 16-12-2015 Substytut lotu? Serio? Toć Vult zbiera na protezę! Nie poleci ale sępy skupiają się na szybowaniu a to wystarczy. I też zapraszam do BJ, właściwie to ja już daaawno temu zapraszałam. RE: Do wszystkiego szukam xD - Mauara - 16-12-2015 Zaproszenie super, ale tak o zgłoszenia chyba nie wyślę. Fabularnie jakoś to trzeba *-* Czy ta proteza to przez Mauare czy jednak nie moja wina xD? Tak czy inaczej dołączenie do klanu byłoby super, a że w BJ jest jako tako różnorodność gatunkowa, to dlaczego nie. Tak czy siak na fabułę z Cavumem, Serret i Vult jestem chętna, tylko kogo tu wybrać teraz xD Na PW się zorientuje. Tak czy siak dzięki, chociaż grono przyjaciół wielkie może być, więc temat zawsze aktualny. RE: Do wszystkiego szukam xD - Felija - 16-12-2015 Wiesz, ze mną (z Serret znaczy się) można też na marginesie i myślę, że z pozostałymi też dałoby radę w ten sposób. :'D Na marginesie można być w kilku wątkach jednocześnie. RE: Do wszystkiego szukam xD - Mauara - 16-12-2015 Ooooo, w zasadzie zapomniałam o istnieniu marginesu. W takim razie chętnie założę tam wątek i podlinkuję xD |