Wykreślanka - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: Eventy (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=124) +----- Dział: EVENT SYLWESTROWY 2015 (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=134) +------ Dział: Konkursy (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=136) +------ Wątek: Wykreślanka (/showthread.php?tid=1568) |
Wykreślanka - Inn - 27-12-2015 Uzupełnioną wykreślankę wraz z hasłem proszę o wysłanie mi na PW do 28 grudnia godziny 20. Możecie ją uzupełnić jak chcecie i w czym chcecie, abym widziała tylko, że ją zrobiliście. Możecie wydrukować i później wysłać mi skan/zdjęcie jeśli chcecie i nie macie programu. Założę się jednak, że paint u każdego się znajdzie. Do rzeczy. Szukacie 17 imion postaci z forum i pozostałe litery utworzą hasło. Szukajcie imion poziomo, pionowo w obydwu kierunków, jak i na krzyż. Nie występują tu imiona dwuczłonowe! Jeśli nie znaleźliście wszystkiego, wysyłajcie śmiało to, co macie. Życzę powodzenia :D RE: Wykreślanka - Inn - 30-12-2015 Wykreślankę kolejno nadesłali mi (obaj poprawnie!) Israel oraz Zephyr Rozwiązanie (zrobione przez Zephyra): Obaj dostajecie po 20 opali, a Israel, jako że był pierwszy dostanie jeszcze coś później. Gratuluję Wam i dziękuję za wzięcie udziału! :D |