Zmienione teksty znanych piosenek - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Zmienione teksty znanych piosenek (/showthread.php?tid=1587) |
Zmienione teksty znanych piosenek - Sadism - 31-12-2015 A nudziło mi się, i zmieniłem część piosenki "Be prepared", a w sensie tekst zmieniłem. Tak żeby pasował do sytuacji gdy Sadsm był zmuszony uciec z Siedliska węży, co nastąpiło tz przed jego pojawieniem się na terenach Krainy 4 Stad. UWAGA: Sadism był wtedy nieco inny z charakteru. Postać sie zmieniła więc i plany są inne. Choć może to wam ukazać mniej więcej jego początek, i podstawowy projekt jego charakteru. Nie macie nic poza jadem Ambicje? Kompletnie nieznane są wam. Lecz dziś dam ja wam poradę. Odrzućcie instynkty - to chłam. Spojrzyjcie w me przepiękne plany... O wielką ziemię to gra Słabym władcom zaropieją rany A tron tej krainy będę miał JA Bowiem plan mam jak podbić to wszystko Mój geniusz jessst wielki, no wiem. Czas na rządy gada, na króla się nadam. Amanga: A co bedzie z nami? Zostaniecie sami! Poddajcie się węże, dajcie co mi należne. A spełni się każdy wasz sen! Wyrwiemy lwom władzę spod łap - Gadzi Świat! Nyamaza: Haha! Gadzi świat, niech będzie. Ale gdzie? Na terenach lwich stad! Nyamaza:A co, lwy się wynoszą? Nie, my je wygonimy... I inne zwierzeta też.... Węże: Dobra myśl! Węże będą rządzić! Gadzia władza nananana... Idioci! Będzie jeden władca! Nyamaza: Ale mówiłeś... Ja, będę władcą ! Słuchajcie mnie, a ziemie będa nasze na zawsze! I tu następuje dramatyczny zwrot akcji, i walka z innymi zazdrosnymi wężami zakończona ucieczką Sadisma z Siedliska. RE: Zmienione teksty znanych piosenek - Felija - 31-12-2015 Całkiem niezłe, choć ja bym wolała to usłyszeć. ;) RE: Zmienione teksty znanych piosenek - Sadism - 01-01-2016 Pss... Zainspirowany ShoutBoxowymi rozkminami co do tego że Sadism to ojciec chrzestny... http://imgur.com/jrJmb9m Zrobiłem takie pocieszne cuś :D |