![]() |
Nafasi szyka PARTNERA! - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Nafasi szyka PARTNERA! (/showthread.php?tid=1604) Strony:
1
2
|
Nafasi szyka PARTNERA! - Nafasi - 08-01-2016 Tak, tak, nasza droga Naf nie chce być starą panną ;) Zatem ogłaszam WIELKIE POSZUKIWANIA PARTNERA! Stado obojętne (byle nie wrogie Lwiezioziemcom), może być też samotnik. Zgłaszać się! RE: Nafasi szyka PARTNERA! - Sadism - 09-01-2016 Co sądzisz o wężach, bo szukam panny dla syna xD A tak serio to mam Cavuma jedynie. Ale to smutas i aseksualista xD RE: Nafasi szyka PARTNERA! - Nafasi - 09-01-2016 xD Zaczekam jeszcze na inne oferty ;) RE: Nafasi szyka PARTNERA! - Sargon - 09-01-2016 Tatooo nie rób mi wiochyyy. RE: Nafasi szyka PARTNERA! - Sadism - 09-01-2016 Sargon napisał(a):Tatooo nie rób mi wiochyyy. Ja ci tu panny szukam. Troche ssssszacunku gówniarzu. RE: Nafasi szyka PARTNERA! - Shiya - 09-01-2016 Cytat:smutas i aseksualista Oferta nie do odrzucenia, bierę! RE: Nafasi szyka PARTNERA! - Belial - 09-01-2016 Standard... Ja też się zgłaszam :P W dodatku jestem tego samego gatunku wy zbereźniki :P RE: Nafasi szyka PARTNERA! - Nafasi - 13-01-2016 No, dobrze... A więc, Belial AKCEPT! :) W końcu jesteś jedynym lwem (opócz Cavuma, ale ten jest za młody), który się zgłosił. RE: Nafasi szyka PARTNERA! - Felija - 13-01-2016 Tylko miej na uwadze, że królowa nie będzie zadowolona, jeśli Nafasi rzeczywiście zwiąże się z kimś spoza stada, a wręcz z wrogiego stada. ;) RE: Nafasi szyka PARTNERA! - Belial - 13-01-2016 Nie-e... Nie wrogiego! wmawiasz jej to specjalnie :( RE: Nafasi szyka PARTNERA! - Felija - 13-01-2016 Przykro mi, ale tamta fama, która obiegła was latem, nadal trwa. ;P Co prawda nie znają nazwy stada, ale samo to, że są z północy... Zresztą, Vei jest przeciwko związkom z kimkolwiek spoza stada, także samotnikami czy lwami z SK. RE: Nafasi szyka PARTNERA! - Belial - 13-01-2016 Eeeee... a z tego mają wyjść lwiątka? O_o RE: Nafasi szyka PARTNERA! - Felija - 13-01-2016 To już nie moja sprawa. Ja mówię o związku, czyli regularnym spotykaniu się itp. Róbcie co chcecie, ja tylko ostrzegam Nafasi, że jeśli królowa się o tym dowie, to potraktuje to jak zdradę stada. RE: Nafasi szyka PARTNERA! - Nafasi - 14-01-2016 W takim razie królowa się nie dowie! Nafasi narzuci jej worek na głowę i Vei nic nie będzie widzieć xD RE: Nafasi szyka PARTNERA! - Felija - 14-01-2016 Super plan, nic dodać, nic ująć. ;P |