Z kim będzie Belial? - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +----- Dział: Zakłady (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=97) +----- Wątek: Z kim będzie Belial? (/showthread.php?tid=1644) |
Z kim będzie Belial? - Felija - 04-02-2016 No, strzelajmy. :D Tyle lwic się wokół niego kręci, że z pewnością w końcu którąś uwiedzie! Daję wam czas do 11 lutego. Chodzi o stan na dzień 31 marca - wtedy rozstrzygnę zakład. Jeśli nikt nie obstawi prawidłowej odpowiedzi, to opale pozostaną przy swoich właścicielach. W zakładzie nie można obawiać swoich postaci! Dotychczasowe obstawienia: Z Duchem: Fuko (10 opali) Z nikim: Maru (10 opali), Sadism (5 opali) Z Sadismem: Anubis (1 opal) Z Felką: Samiya (20 opali) Z Melisą: Felija (10 opali) RE: Z kim będzie Belial? - Machafuko - 04-02-2016 Stawiam 10 opali, że utworzą postępowy związek, oparty na prawdziwej męskiej przyjaźni, z Duchem XDDDD RE: Z kim będzie Belial? - Felija - 04-02-2016 Świetnie, wpisuję. xd Czyli sugerujesz, że ów postępowy związek z Duchem wykluczały partnerstwo z jakąkolwiek lwicą? RE: Z kim będzie Belial? - Machafuko - 04-02-2016 Z Duchem to na piwo może skoczyć, a z lwica to gdzie sobie skoczy? :v RE: Z kim będzie Belial? - Felija - 04-02-2016 Do sypialni? xd RE: Z kim będzie Belial? - Machafuko - 04-02-2016 No tak, rzeczywiście, ktoś musi dbać o porządek w sypialni... i w pokoju... i w kuchni :v RE: Z kim będzie Belial? - Felija - 04-02-2016 Ja wiedziałam, że zaraz się zacznie o kuchni. Co kto lubi! RE: Z kim będzie Belial? - Belial - 04-02-2016 A ja też mogę obstawiać? Shun, bo z nią tez się fajnie piwo piło xp PS. A twoja Felka też jest kandydatką? XD RE: Z kim będzie Belial? - Felija - 04-02-2016 To chyba oczywiste, że osoba, której dotyczy zakład, nie może obstawiać, no. Przykro mi. ;p Bel, nie mnie oceniać. xd RE: Z kim będzie Belial? - Maru - 04-02-2016 To ja stawiam 10 opali, że nie będzie miał nikogo :P RE: Z kim będzie Belial? - Felija - 04-02-2016 Okej, dopisuję. :3 Bel, coś w Ciebie nie wierzą... RE: Z kim będzie Belial? - Belial - 04-02-2016 Oni wiedzą że pierwszej lepszej nie chcę xp i dłuuuugo będę wybrzydzał xp RE: Z kim będzie Belial? - Anubis - 06-02-2016 Gdzie skoczy? Na ekskrement a gdzie niby :P RE: Z kim będzie Belial? - Ate - 06-02-2016 Keratynowy z kolcami w dodatku xDDD RE: Z kim będzie Belial? - Belial - 06-02-2016 Mam twoje zdanie na końcu kreatynowych kolców! |