![]() |
Świat widziany przez różowe okulary - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Świat widziany przez różowe okulary (/showthread.php?tid=1655) |
Świat widziany przez różowe okulary - Sadie - 08-02-2016 Miły wieczór, Wszystkim ^^ Poszukuję... osób chętnych do zaprzyjaźnienia się z Sadie - może jakiegoś berbecia, który potrzebuje opiekunki, or somethin' like that. Generalnie bardzo zależy mi na rozwinięciu postaci - może być trochu kapryśna, przygnębiona... Ale nie ma się o co martwić ^^ Myślę, że damy jakoś wspólnie radę! A więc? Znajdą się jakieś sympatyczne mordki do popisania? ~Sadie/Ateś RE: Świat widziany przez różowe okulary - Maru - 08-02-2016 Zgłosiłem się niby u Laji, ale i tutaj mogę spróbować :P RE: Świat widziany przez różowe okulary - Sadie - 08-02-2016 Margines zawsze służy swoimi dobrami :3 RE: Świat widziany przez różowe okulary - Sigrun - 08-02-2016 Maru chce zagarnąć wszystkie samiczki dla siebie :> RE: Świat widziany przez różowe okulary - Sadie - 08-02-2016 Nie tak szybko c:< RE: Świat widziany przez różowe okulary - Maru - 08-02-2016 Siguś, chyba bym nie dał rady wszystkim xD RE: Świat widziany przez różowe okulary - Sigrun - 08-02-2016 Na raz nie, ale po kolei owszem :P RE: Świat widziany przez różowe okulary - Melisa - 08-02-2016 Drugi Belial nam rośnie xD RE: Świat widziany przez różowe okulary - Maru - 08-02-2016 Tylko nie Belial! Ja nie chciałem z żadnej lwicy robić inkubatora do rodzenia lwiątek xD RE: Świat widziany przez różowe okulary - Sadie - 08-02-2016 Przessstańcie spam robić xDD Odstraszacie potencjalnych chętnych :< *macha łapkami do ludzi* RE: Świat widziany przez różowe okulary - Felija - 08-02-2016 Ines się zaprzyjaźni. :) RE: Świat widziany przez różowe okulary - Ate - 08-02-2016 O, okay <3 Mam nadzieję na rozmowę wkrótce :D |