Pikselki od Ravi - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Pikselki od Ravi (/showthread.php?tid=1820) Strony:
1
2
|
Pikselki od Ravi - Ravi - 24-04-2016 Od czasu do czasu będę wykonywała pikselki dla pierwszej lepszej osoby c: Zasady takie, jak w każdej innej avatarnii. Otwarte wtedy, kiedy napiszę, że wezmę jedno zamówienie. Przykłady (na razie w większości smocze xD): Nooo i jeden lwi, dla Venety: Wezmę jedno zgłoszenie! RE: Pikselki od Ravi - Sunkeyru - 24-04-2016 O no proszę przecież ja cię znam z innego forum :D To może machniesz dla mnie pikselek? RE: Pikselki od Ravi - Mauara - 25-04-2016 Czyli to tutaj jeszcze się ukrywasz! Ja sobie chętnie miejscówkę zaklepię żeby Cie zebrą pomęczyć, a jeśli nie ma zaklepywanek to będę czujna xD Podoba mi się pikselkowa Venety. Niby ma bardzo duże ślepia, ale tutaj to pasuje i ma swój urok. Poza tym całkiem fajne ciałko ma, ona jak i same smoki zresztą. RE: Pikselki od Ravi - Ravi - 25-04-2016 No dobrze, wy mnie rozpoznajecie, ale ja was nie. Przedstawić by się wypadało! :D Tutaj zaklepywanek niestety nie ma :P Skupiam się na SWS i nie dałabym rady, gdybym działała tutaj tak, jak tam. RE: Pikselki od Ravi - Kiu - 25-04-2016 No to trza czekać D: RE: Pikselki od Ravi - Mauara - 26-04-2016 To tak celowo, żeby tajemniczość była. Zresztą przywódcy Ognia nie wypada się tak przy pierwszej wypowiedzi przedstawiać xD Brak zaklepywanek wybaczony. RE: Pikselki od Ravi - Ravi - 27-04-2016 Gotowe c: Pyton był większym wyzwaniem niż smok czy lew : o Nie wyszedł pięknie, ale lepiej nie potrafię xP Dalej ZAKMNIĘTE RE: Pikselki od Ravi - Sheloth - 27-04-2016 Wiem, że zamknięte, ja tu nie zamawiam, ja tu jestem prywatnie i towarzysko! Chcesz w jakiejś wolnej chwili zrobić pikselkowy art trejd? Bo też się w to powoli wkręcam :3 RE: Pikselki od Ravi - Ravi - 28-04-2016 Bardzo chętnie, Sheloth c: Tylko skończę robić grafikę na inne forum. OTWARTE! Wezmę jedno zlecenie. RE: Pikselki od Ravi - Kivuli - 28-04-2016 To ja zgłaszam Kivuliego :D RE: Pikselki od Ravi - Ravi - 28-04-2016 Dorosłego? RE: Pikselki od Ravi - Kivuli - 28-04-2016 Tak! *-* (Z czarną grzywą oczywiście <3) RE: Pikselki od Ravi - Ravi - 28-04-2016 Jaką grzywkę mu zrobić? RE: Pikselki od Ravi - Kivuli - 28-04-2016 http://img06.deviantart.net/8cff/i/2012/192/4/8/lion_lineart_by_bluemelons-d56tbsu.jpg <-- W wieku nastoletnim Kivuli niby ma tak wyglądać więc "kształt" grzywy można zachować aczkolwiek możesz zrobić ją nieco bardziej puchatą :D Nie umiem tłumaczyć więc w sumie zadowolę się wszystkim, co zrobisz <3 RE: Pikselki od Ravi - Ravi - 28-04-2016 Gotowe c: ZAMKNIĘTE |