![]() |
Wielkie puchate bydle i mała lecz urocza kulka. - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Wielkie puchate bydle i mała lecz urocza kulka. (/showthread.php?tid=1902) |
Wielkie puchate bydle i mała lecz urocza kulka. - Otieno - 05-06-2016
RE: Wielkie puchate bydle i mała lecz urocza kulka. - Shiriki - 05-06-2016 Ja sie na cos mogę pisać. do tego stada i tak chce dołączyć. Nie mam żadnego postu ale to chyba nie jest aż taka przeszkoda? RE: Wielkie puchate bydle i mała lecz urocza kulka. - Otieno - 05-06-2016 Nie jest ;) Skoro chce dołączyć, to z Otieno może się i dogada, chcesz gdzieś na fabule popisać? RE: Wielkie puchate bydle i mała lecz urocza kulka. - Shiriki - 05-06-2016 Z chęcią a gdzie? RE: Wielkie puchate bydle i mała lecz urocza kulka. - Nymeri - 05-06-2016 Może już na terenach Cinis? RE: Wielkie puchate bydle i mała lecz urocza kulka. - Shiriki - 05-06-2016 dobra ale obojętnie gdzie tam? RE: Wielkie puchate bydle i mała lecz urocza kulka. - Jasiri - 05-06-2016 Możemy coś pokombinować między tą córką, a Jasiri. RE: Wielkie puchate bydle i mała lecz urocza kulka. - Nymeri - 05-06-2016 Shir, obojętne. Jas, coś konkretnego czy okaże się na fabule? RE: Wielkie puchate bydle i mała lecz urocza kulka. - Jasiri - 05-06-2016 Myślę, że na fabule. Jeśli nie masz nic przeciwko mam prośbę. Przyjdź gdzieś niedaleko Siri i ją zaczep na fabule, bo siedzi biedna koło słonecznej rzeki i nie wie co ze sobą zrobić. Nuda!!! RE: Wielkie puchate bydle i mała lecz urocza kulka. - Nymeri - 07-06-2016 Myślę że aż tak daleko Nym by nie doszła, jeszcze za młoda ;) no i mama ją raczej bacznie obserwuje by chodziła jedynie po terenie księżycowych i ewentualnie Cinis u ojca, więc jeśli już to te tereny RE: Wielkie puchate bydle i mała lecz urocza kulka. - Jasiri - 07-06-2016 A dobra to Jasi spróbuje gdzieś tam kiedyś do niej dotrzeć. |