![]() |
Jaki to język? - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: Eventy (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=124) +----- Dział: X ROCZNICA FORUM (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=138) +----- Wątek: Jaki to język? (/showthread.php?tid=1963) |
Jaki to język? - Vasanti Vei - 01-07-2016 Waszym zadaniem jest podanie tytułu filmu Disneya, z której pochodzi dana piosenka i języka, w którym dana piosenka jest śpiewana. Za podanie tytułu filmu macie 1 punkt i za podanie języka kolejny jeden punkt. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Można podsyłać odpowiedzi do mnie na pw do końca niedzieli (3 lipca). Jeśli dostatecznie dużo osób będzie brało udział, to zrobię drugi etap. RE: Jaki to język? - Vasanti Vei - 04-07-2016 Oto prawidłowe odpowiedzi: 1. Zakochany kundel, rosyjski 2. Mała syrenka, niemiecki 3. Zaplątani, japoński 4. Mulan, węgierski 5. Tarzan, hiszpański 6. Herkules, grecki 7. Aryskotraci, arabski 8. Merida Waleczna, holenderski 9. Oliver i spółka, hebrajski 10. Aladyn, bułgarski Wyniki przedstawiają się tak: Samiya 17 Zephyr 14 Ava 14 Davien 12 Israel 10 Kama 10 Makari 7 Aksu 7 Osoby, których nicki zostały pogrubione, przechodzą do drugiego etapu! Tym razem łapcie 5 nieco dłuższych fragmentów. Można podsyłać wyniki do jutra do północy! Dla podpowiedzi dodam, że żaden język ani animacja się nie powtarzają (nie będzie niczego, co było w poprzednim etapie). 1 2 3 4 5 RE: Jaki to język? - Vasanti Vei - 06-07-2016 1. Kopciuszek, francuski 2. Planeta Skarbów, szwedzki 3. Piorun, duński 4. Rogate Ranczo, turecki 5. Dzwonnik z Notre Dame, słowacki A oto jak wam poszło: Zephyr 10/10, najlepszy gepard na dzielni Davien 9 (pomyliłaś słowacki z czeskim, drobny błąd :<) Ava 6 (brawa za słowacki ;D) Samiya 5 (jak na robione z telefonu na rumuńskim wifi, to i tak nieźle!) Dzięki za całkiem liczny udział. Lubię robić ten konkurs i z pewnością pojawi się też przy następnym evencie. :3 Każdy - i osoby z pierwszego, i te z drugiego etapu - dostają tyle opali, ile zdobył punktów. Poza tym, Zephyr dostanie headshota. Gratuluję wam wszystkim i zapraszam ponownie za pół roku! :D RE: Jaki to język? - Vasanti Vei - 11-07-2016 Dobra, to teraz tak trochę zaskakująco, no ale doszłam do wniosku, że Samiyę też należy nagrodzić za wygraną w pierwszym etapie, no i sumarycznie minimalnie mniejszą od Zephyra liczbę punktów... Nie przedłużając już, nasza kochana Ragnar (Skanda, Setkar) zaoferowała się z narysowaniem tejże cudownej serwalki, a takich propozycji się nie odrzuca. A oto i ona: ![]() http://sta.sh/02cxa5faawo3 Wersja bez cieni: ![]() http://sta.sh/01r9snfte0jf RE: Jaki to język? - Samiya - 14-07-2016 No, tego to się nie spodziewałam. Oczywiście wiedziałam, że mam szansę na może jakiś tam headshot, ale nie na fullbody od Raga! Stokrotne dzięki :> Sami tu wygląda na taką, co by spychała niewiernych ze Złotej Skały <3 |