![]() |
Audycja 20. Gość: Mauara, prowadzący: Vasanti Vei, Machafuko - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Sprawy forum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=8) +---- Dział: Radio (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=17) +---- Wątek: Audycja 20. Gość: Mauara, prowadzący: Vasanti Vei, Machafuko (/showthread.php?tid=2022) |
Audycja 20. Gość: Mauara, prowadzący: Vasanti Vei, Machafuko - Vasanti Vei - 04-09-2016 Zapraszamy do słuchania i komentowania. :D RE: Audycja 20 - Maru - 04-09-2016 Audycja zablokowana z powodu praw autorskich. RE: Audycja 20 - Daenerys - 04-09-2016 Już działa ^^ Można spokojnie obejrzeć ;) RE: Audycja 20 - Kiu - 05-09-2016 Moje maluszki macie z 2 miechy to zacznę was już kształtować :> dzisiaj/jutro walne kolejny pościk. Postaram się z was zrobić porządne krokuty :E i w sumie już małe szkolenia może :e aby to umieć się bronic przed innymi <i wyszkolić zabójców lwóff> audycja ogólnie spoko x) RE: Audycja 20 - Israel - 26-09-2016 Mi się bardzo podobała :). Tylko Isiowi smutno, że Persa może nie chcieć go poznać D:. Btw. Fucko, poćwicz Ty czytanie po łacinie. Bo to aż wstyd! RE: Audycja 20. Gość: Mauara, prowadzący: Vasanti Vei, Machafuko - Mordechaj - 03-12-2016 Audycja nie działa! Tak samo jak audycje od 2 o 5. RE: Audycja 20. Gość: Mauara, prowadzący: Vasanti Vei, Machafuko - Vasanti Vei - 03-12-2016 Niedługo powinno być ok, usunęłam problematyczną piosenkę, tylko teraz youtube to trawi (ale zaraz powinien skończyć, bo jest 90%). A 2-5 chyba już nie da się odzyskać, umarły wraz z wrzutą. [*] Ale tak po prawdzie to nie ma za czym płakać; to znaczy, ja je mam na lapku, ale to jest taki żałosny poziom nagrania i treści, żeee naprawdę nie ma sensu ich wrzucać. Uszy puchną. Ich jedyna zaleta to to, że są krótkie w porównaniu do obecnych. xD RE: Audycja 20. Gość: Mauara, prowadzący: Vasanti Vei, Machafuko - Israel - 03-12-2016 Ja uważam, że fajnie by było takich starych posłuchać. RE: Audycja 20. Gość: Mauara, prowadzący: Vasanti Vei, Machafuko - Vasanti Vei - 03-12-2016 Stare audycje to 15-latki gadające o niczym i ciągłe trzeszczenie. RE: Audycja 20. Gość: Mauara, prowadzący: Vasanti Vei, Machafuko - Israel - 03-12-2016 No i to jest fajne. RE: Audycja 20. Gość: Mauara, prowadzący: Vasanti Vei, Machafuko - Vasanti Vei - 03-12-2016 Chyba mamy inną definicję słowa "fajne". xD RE: Audycja 20. Gość: Mauara, prowadzący: Vasanti Vei, Machafuko - Israel - 03-12-2016 Bo to słowo jest bardzo ogólnie. Po prostu słuchanie jak było na forum kiedyś jest pożyteczne. Jak również słuchanie czegoś co jest stare. No i porównywanie jak się radio zmieniało. |