Trzy imiona - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Gry forumowe (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Trzy imiona (/showthread.php?tid=223) |
Trzy imiona - Felija - 26-06-2012 Gra polega na tym, że pierwsza osoba podaje trzy imiona, a następna pisze, kim są dla niej ludzie o tych imionach i zapodaje swoje, np.: Osoba 1: Izabela, Tomek, Alicja Osoba 2: Izabela - nauczycielka chemii. Tomek - kolega z osiedla. Alicja - ciocia. Filip, Maria, Kasia I tak w kółko. Jeśli znacie więcej niż jedną osobę o tym imieniu to podajcie tę, która pierwsza przyjdzie wam na myśl. A jeśli nie znacie nikogo to piszcie 'nie znam'. Aha, i nie piszcie imion typu Quetzalcoatl czy inna Eufrozyna. To mają być takie, z którymi istnieje jakaś szansa spotkania się w Polsce. --- Marta, Wojtek, Zuzia RE: Trzy imiona - Mirra - 29-06-2012 Marta - dawna znajoma z dzieciństwa Wojtek - kolega z dawnej klasy Zuzia - córeczka mojej przyjaciółki Magdalena, Rafał, Aleksandra RE: Trzy imiona - Hewa - 30-06-2012 Magdalena - była koleżanka z byłej klasy. Rafał - kolega z klasy. Aleksandra - dobra koleżanka mieszkająca obok mnie :D -- Piotr, Mateusz, Zbysław (Zbysław, nie Zbigniew. Piszę, bo wiem, że dużo osób myli te dwa imiona) RE: Trzy imiona - Padme - 01-07-2012 Piotr- Szef mojej mamy. Mateusz- Stary kolega, z którym już nie utrzymuje kontaktów. Zbysław- Łohh nie znam. RE: Trzy imiona - Amarth Shetani - 01-07-2012 Imioooona? RE: Trzy imiona - Padme - 01-07-2012 Zuzia Krysia Rysiek RE: Trzy imiona - Naomi - 01-07-2012 Zuzia - dawna znajoma z podstawówki Krysia - sąsiadka Rysiek - nie znam Anna, Maria, Paweł RE: Trzy imiona - Oxena - 02-07-2012 Anna- Ciocia. Maria- Nie znam. Paweł- Kolega ze starszej klasy. Dominik Karolina Aurelia RE: Trzy imiona - Mariachi - 02-07-2012 Dominik - mieszkaniec jednej wsi Karolina - koleżanka z klasy Aurelia - nie znam Agata, Ola, Patrycja RE: Trzy imiona - Mako - 02-07-2012 Agata - sąsiadka z domu obok, mądra (może nawet za bardzo) Ola - osoba poznana za granicą Patrycja - klasowy złodziej... czyt. Skarbnik Natalia, Łukasz, Marta RE: Trzy imiona - Mariachi - 02-07-2012 Natalia - mała, sześcioletnia kuzynka, kochaniutka ;) Łukasz - chłopak ze wsi xdd Marta - ciotka, która jest nawet sympatyczna :) Franciszek, Małgorzata, Justyna RE: Trzy imiona - Hewa - 09-07-2012 Franciszek - brat babci, zdaje się. Małgorzata - siostra cioteczna koleżanki, od której uciekaliśmy XD Justyna - jest taka jedna i chyba jest jakąś moją dalszą rodziną. --- Kazimierz Jan Teofila RE: Trzy imiona - Moran - 09-07-2012 Kazimierz - żadnego nie znam. Jan - kolega z klasy. Całkiem miły gość. Teofila - żadnej nie znam. Marta, Dorota, Wiktoria RE: Trzy imiona - Bjorn - 10-07-2012 Marta- kuzynka Dorota- kuzynka taty Wiktoria- młodsza wredna siostra kdjfghvlsigo >> Marika, Anna, Sebastian RE: Trzy imiona - Machafuko - 15-07-2012 Marika - To istnieje takie imię ? xD Sebastian - Kolega z klasy. Anna - Moja mama :D Damian, Danuta, Darek :P |