Do bitki szukam! - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Do bitki szukam! (/showthread.php?tid=2357) |
Do bitki szukam! - Mauara - 21-03-2017 Chciałby jakiś drapieżnik na marginesie postraszyć/spróbować zabić pasiaka? Nie spieszy mi się do utrupiania Mau, chociaż chętnie kupię trochę adrenaliny, ewentualnie dodatkowe czerwone pasy. Mogę sprzedać też parę sińców i połamanych żeber xD A jak nie drapieżnik, to chętnie bym z kimkolwiek na marginesie popisała, towarzysz by się przydał 0: RE: Do bitki szukam! - Wendigo - 21-03-2017 Tohu się zgłasza, może być ciekawie :v RE: Do bitki szukam! - Huntrees - 21-03-2017 Polecam Moya RE: Do bitki szukam! - Mauara - 21-03-2017 Do zabijania to prędcy co xD? Biorę w każdym razie, wieczorem pozakładam marginesy. Ale liczę, że nie przeszkodzi wam wliczenie ewentualnych kontuzji do głównej fabuły >:V RE: Do bitki szukam! - Askari - 21-03-2017 A co mi tam, mogę się pobić z zebrą :D A co do przyjaźni to zgłaszam swojego guźca i oryksa :) |