Asurkogydzie - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Asurkogydzie (/showthread.php?tid=2377) Strony:
1
2
|
Asurkogydzie - Asura - 01-04-2017 ~~~~~~~
Ogłaszamy wszem i wobec, że (znajomości z bocianami) naszym lwiakom w końcu udało doczekać się potomstwa!
Mamy co prawda lekkie wymagania ze względu na bynajmniej dość niemiłe doświadczenia z faktem jak często kończą takie rozdawane na prawo i lewo młode. Ważne jest głównie to, żeby osoby które decydują się na wzięcie lwiątka były cały czas aktywne i umiały zrobić ten post na miesiąc a nie znikną z forum bez śladu. Jak na razie w planie przewidziane są 3 oseski, imiona i ogólnie design do wyboru, ale dla ułatwienia zamieszczamy pod spodem przykładowy wygląd takiego lwiątka (możliwy lekki retusz gotowych obrazków, do uzgodnienia z Gydzią lub ze mną ostatecznie). Mamy dość duży przedział od beżów, przez rude i orzechowe do brązowych barw, tudzież różnych kombinacji grzyw, oczu itd. oraz w kij mocne drzewo genealogiczne - z jednej strony błękitna krew Lwiej Ziemii, z drugiej nieśmiertelna dynastia Kami [nju chamska reklama]. Zapraszamy! 1. [klik] 2. [klik] 3. [klik] RE: Asurkogydzie - Vasanti Vei - 01-04-2017 Weźcie nie kuście, to jest zbyt piękne. ;// RE: Asurkogydzie - Samiya - 01-04-2017 Ja chcę ;_; obiecuję, że nie znikne, nie tak łatwo jest się mnie pozbyć! RE: Asurkogydzie - Vasanti Vei - 01-04-2017 Potwierdzam, serwale łatwo przywiązują się do ludzi. RE: Asurkogydzie - Satau - 01-04-2017 Yyyy to jakieś jaja ? xD RE: Asurkogydzie - Kama - 01-04-2017 Ej, chwila, kim są rodzice? RE: Asurkogydzie - Asura - 01-04-2017 Nie Ok, więc lwiątko bierze Sami i ty też Fel? ^^ Kama - no Gyda i Asura, a kto xD RE: Asurkogydzie - Vasanti Vei - 01-04-2017 Dobra, skoro Sami ma być moim bratem, to ja bierę tego brązowego. <3 RE: Asurkogydzie - Asura - 01-04-2017 Załatwione ;D Dalej jeszcze jeszcze 1 miejsce, ale w razie czego obie nasze postaci miały rodziców umiejących wyczarować sporawe grono dziecków, więc w razie czego zawsze możemy dołożyć jeszcze kilka. <33 RE: Asurkogydzie - Kama - 01-04-2017 A nie mówiłam, że Asura to gej? RE: Asurkogydzie - Ava - 01-04-2017 On nie jest homo, tylko bi :-| Trzeba słuchać audycji RE: Asurkogydzie - Vasanti Vei - 01-04-2017 Ej, Ava, nie przeszkadza Ci, że Gyda zdradza Taal? D: RE: Asurkogydzie - Asura - 01-04-2017 Dokładnie *hug Avę* Z resztą wy z tym gejem to tylko Asura i Asura, a czo z jego wybrankiem? |D *Próbuje siłą swojego chi zmaterializować tutaj Gydzię* Co, jakie Taal, czy ja o czymś nie wiem? >:I W każdym razie Asu był najpierfszy RE: Asurkogydzie - Ava - 01-04-2017 A co ja mogę poradzić T_T Gydzio przecież myśli że Taalusia nie żyje :-| RE: Asurkogydzie - Vasanti Vei - 01-04-2017 Ej no właśnie, czemu mój syn... ;_; |