Padmowe - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Padmowe (/showthread.php?tid=241) |
Padmowe - Padme - 29-06-2012 ***
[ Dodano: 2012-08-30, 00:21 ] Zamówienie od Aliyake: Dam Ci ogólnie rys, tylko jak wrócę do domu, do skanera. [ Dodano: 2012-08-30, 00:26 ] Tak samo jak w przypadku Ayliake, tylko tym razem zamówienie dla Des. Później podeślę lepszą wersję. [ Dodano: 2012-08-30, 00:43 ] Prezent dla Oxeny, który potwierdził jako pierwszy koniec mojego długotrwałego artblocka. [ Dodano: 2012-08-30, 00:46 ] Jeee, Anahi. Panna którą gram na Czarnoziemiu. Ta, nie ma pokolorowanych oczu, bo jak się okazało, w zestawie 24 tria markerów nie dali kolorów takich jak: czerwony, różowy czy fioletowy. Za to jest kilkanaście odcieni beżu. [ Dodano: 2012-08-30, 00:49 ] And, Nakato, Nigara i ich matka Anukari. Praca w toku ^^ [ Dodano: 2012-08-30, 00:51 ] Padi. Jako lwiątko konkretnie. Użyłam tutaj innego koloru niż zwykle, do głównego futra, jednak nie mam pojęcia, czy bardziej do niej pasuje. W gruncie rzeczy tutaj mało widać, ale to i tak jest wersja podglądowa ;] [ Dodano: 2012-08-30, 00:57 ] No i na sam koniec markerowy sketch dump, w większości postaci z forum, ew należące o ludzi z forum. Niektóre są niepokolorowane, inne tylko w połowie. Braki w kolorach nic więcej. Padme ma mieć zakrwawioną mordę, rysowałam to myśląc o polowaniu Padi, kiedy dołączyła się do pisania Tamara, więc mordę jej umazałam krwią. Postaci podpisane, bez tego, mogę się założyć, że nikt by się nie domyślił kto jest czyj. RE: Padmowe - Alayike - 03-09-2012 Rysunek świetny! Tylko czemu, no czemu aż tyle razy pomyliłaś mój nick XD Jestem Alayike a skrót to Alay :P Ale rysunek taki supcio że wybaczam ci tą wręcz zbrodnię :D RE: Padmowe - Skanda - 03-09-2012 O, aż mi się samej zachciało wyciągnąć markery i machnąć coś. Używasz Copiców czy Promarkerów? RE: Padmowe - Felija - 03-09-2012 O ja cię, widzę Vasanti. Weź ją dokończ, bo wygląda fajnie. :D RE: Padmowe - Moran - 03-09-2012 Aww, tam jest Maddie! Aż mnie natchnęłaś, by coś walnąć Promarkerami. RE: Padmowe - Padme - 03-09-2012 Rag, ani tych, ani tych. Używami Tria markerów, choć pewnie jak będę kopować dodtkowe kolory, to będą to copic ;3 Vasanti skończę, tylko muszę dokupić parę kolorów. Wszystko co tam jest będzie skończone. Moran: Jasne, że jest. Podoba mi się jego design, a gdybym miała więcej miejsca na kartce, był by cały :D No to ludzie markery do rąk i rysować, miło, że was natchnęłam ;) RE: Padmowe - Alayike - 03-09-2012 Hm... a doradzisz mi jakie markery są najlepsze? I jakie są ceny :P Bo niestety nie mogę za dużo na takie rzeczy wydać, mój obecny fundusz to jakieś 100 zł xD A nie wiem co lepsze, markery, czy może kredki, no i nie wiem jakie wybrać :( RE: Padmowe - Shyeiro - 03-09-2012 Oh maj, ja jestem ostatnią osobą, która może się wypowiadać na ten temat xP Powiem tak, ja używam Tria markerów, z których jestem zadowolona, niedługo dokupię copic'i, a jeżeli chodzi o kredki, to mogę powiedzieć jedynie tyle, że nie znam się na nic. Zupełnie. Mam każdą kredkę inną, a rzadko ich używam, teraz, póki mój tablet nie funkcjonuję bawię się markerami, tymi, o których pisałam na początku ;) RE: Padmowe - Alayike - 03-09-2012 A jakie ceny są owych markerów, i lepiej kupować w zestawie czy pojedynczo? :D Sporo o tych copicach i promarkerach słyszałam, ale z tego co widziałam zestawy są bardzo drogie, a pojedyncze koło 15 zł... RE: Padmowe - Shyeiro - 03-09-2012 Dostałam zestaw 24 Tria markerów, za jakieś 120-150zł. Nie wiem dokładnie, jednak waha się miedzy tą właśnie ceną. Jednak pojedynczy marker tej firmy kosztuje 20 zł, więc kompletować będę Copicami, które w przeliczeniu za sztukę są po prostu tańsze ;p RE: Padmowe - Alayike - 03-09-2012 Hm... gdzie taki zestaw dostać? *.* Bo nie widziałam jeszcze 24 markerów, co najwyżej 15 w zestawie XD RE: Padmowe - Miyuki - 03-09-2012 Ja osobiście twierdzę, Pad, że powinnaś spróbować robić o wiele cieńsze lineartu. Te grubsze jak z Cartoon Network Ci nie służą, a wręcz mam wrażenie, że praca jest robiona niechlujnie i na odwal. Spróbuj czasem machnąć cieńszy linearcik. RE: Padmowe - Padme - 03-09-2012 A wiesz co? Jak coś machnę, to nie będę jeszcze dodatkowo poprawiała tych zewnętrznych lini, może masz racje, wszystkiego trzeba spróbować ;3 RE: Padmowe - Felija - 03-09-2012 Alay, ja koloruję kredkami Koh-i-noor i mnie tam odpowiadają. Ogólnie lubią je chyba wszyscy poza Malaiką. ^^ RE: Padmowe - Alayike - 04-09-2012 Felija drugi raz o nich słyszę, więc chyba spróbuję :P Morankowa już mi poleciła owe kredki, tyle że muszę się zdecydować co lepsze, markery czy te nieszczęsne kredki >.< Czy ja dobrze widzę że Padmową usunięto? *.* |