Jakiego koloru jest Tene? - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Wszystko we wszystkim (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=3) +---- Dział: Ankiety (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=21) +----- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=159) +----- Wątek: Jakiego koloru jest Tene? (/showthread.php?tid=2425) |
Jakiego koloru jest Tene? - Vasanti Vei - 26-04-2017 Nie mogę dojść do porozumienia z paroma daltonistami, dlatego tworzę ankietę i liczę na to, że wy umiecie rozpoznawać kolory. Zapraszam do dyskusji. :v Tene wygląda tak: RE: Jakiego koloru jest Tene? - Myr - 26-04-2017 Dziwna ankieta duzo zależy od monitora/wyświetlacza, czemu autorki nie zapytacie po prostu? RE: Jakiego koloru jest Tene? - Vasanti Vei - 26-04-2017 Chciałabym, żebyśmy najpierw zobaczyli, jak bardzo podzielone są zdania, a później właścicielka postaci sama wydałaby ostateczne rozstrzygnięcie. ;) RE: Jakiego koloru jest Tene? - Myr - 26-04-2017 spoko, jak dla mnie to jest szaro-brązowa. a lukając na jej kolor w psie to jest blisko szarości na części czerwonej, z której robi sie brunz xD więc nie zagłosuje bo nie ma mojej opcji szarobrązowej x) i serio wiele od wyświetlacza zależy xD RE: Jakiego koloru jest Tene? - Venety - 26-04-2017 Od wyświetlacza raz, od koloru cieniowania dwa, kolor kładziony jako cień ma cholerne znaczenie. RE: Jakiego koloru jest Tene? - Myr - 26-04-2017 wyświetlacz :V bo jesli masz słaby to nie ważne jaki cień sie połozy i tka kolor będzie zakłamany xD tak czy siek dziwna ankieta :V RE: Jakiego koloru jest Tene? - Vasanti Vei - 26-04-2017 Na avku jest mało cieni, po pełnym rysunku rzeczywiście trudno wywnioskować, który kolor powinniśmy brać pod uwagę. RE: Jakiego koloru jest Tene? - Myr - 26-04-2017 Nie wystarczy stwierdzenie ze jest ładna? :V RE: Jakiego koloru jest Tene? - Vasanti Vei - 26-04-2017 A to niewątpliwie. :D RE: Jakiego koloru jest Tene? - Samiya - 26-04-2017 Ona jest brązowoszara, rzecz w tym, czy bardziej brązowa, czy bardziej szara? :v RE: Jakiego koloru jest Tene? - Myr - 26-04-2017 a co za róznica w która :V RE: Jakiego koloru jest Tene? - Hati - 26-04-2017 *wychodzi z norki* A mi tam się nie podoba ._. *wraca do norki* RE: Jakiego koloru jest Tene? - Kaiser - 26-04-2017 Daję bury, bo ni to szary ni to brązowy, no bury. I czyżby dalej był problem że Folami ma podobny kolor sierści? To by pół forum trzeba usunąć bo są brązowe albo piaskowe xD RE: Jakiego koloru jest Tene? - Venety - 26-04-2017 Nikt teraz nic nie mówił o Folami, więc trochę za daleko idące wnioski? :P Co najwyżej Folami była inspiracją do dyskusji na temat Tene. RE: Jakiego koloru jest Tene? - Kaiser - 26-04-2017 Ostatnio Tene przewinęła się gdy przedstawiłam wizerunek Folami, także ten, no takie skojarzenie xD Jak chcecie mogę kolorki Fol. udostępnić, tak do porównania z ciekawości :* |