Dzieci Kami i Bjorna - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Dzieci Kami i Bjorna (/showthread.php?tid=2451) |
Dzieci Kami i Bjorna - Kami - 24-05-2017 Wiec tak temat ten nie jest po to żeby się zgłaszać na dzieci, tylko po to by wyjaśnić pewne importantne sprawy zwiazane z moim odejściem i ogarnąć wątek porodu/ odchowu i dalszej fabuły dla osób które pobrały młode i nadal je chcą. Nie zostawie was przeca z łapą w nocniku. Wyjaśnienia. - Kami nie urodzi na fabule - Zaraz po wyleczeniu Tiba rozpoczynam wątek 'odejscia' - Młode -domyślnie, zostaną poczęte i odchowane do ich 5 miesiąca przez matke w sieci tuneli pod ziemią (mam zamiar nie wracać Kami na to forum już nigdy.) - Po ukończeniu 5 miesięcy ( okolo 2 miechów w realu.) możecie wbić tu w fabułę przy czym jest mi totalnie obojętne komu np. Chiką podrzuce smarkacza do stada. - Tak ciocia Chika was rozniesie jak bocian ;> chyba że ugadacie się z kimś tam innym. Ale proszę mi o tym mówić - Skoll idzie w 90% do SK Pod spodem proszę o określenie się kto zostaje przy prowadzeniu postaci wypełniając formularz. Imię: Zostajesz przy postaci: Tak/Nie Stado: (Do którego podrzucić dziecię.) Inne: (Np. Kami będziemy tęsknić. Kami ty wywłoko. Kupa ni matka itd.) RE: Dzieci Kami i Bjorna - Ymiron - 24-05-2017 Imię:Ymiron Zostajesz przy postaci: Tak Stado: (Do którego podrzucić dziecię.)nie wiem, jeszcze jest czas ale może LZ :> nie widzę tej postaci jako fanatyk Inne: ---- RE: Dzieci Kami i Bjorna - Hati - 24-05-2017 Imię: Hati Zostajesz przy postaci: Tak Stado: Idę ze Skoll tam gdzie ona tak i ja Inne: Tak łatwo się brata nie pozbędziesz RE: Dzieci Kami i Bjorna - Kiburi - 24-05-2017 Imię: Jeszcze go nie ma. No plz, nie mam zamiaru zakładać konta póki postać nie będzie "grywalna". Zostajesz przy postaci: Tak Stado: Nie wiem, najlepiej jakby to był samotnik, bo miał być z tego dziecia drugi Soth (z takimi genami plz xD) chociaż w zasadzie tak SK wypadałoby podbudować, więc jak już to może tam. Inne: W sumie to tak trochę przypał. No i nie powiem, że się zdziwiłam stara buło, bo liczyłam jeszcze na to, że Shun spotka swojego sepai'a :v Po prawdzie to ci się nie dziwię, że ci się nie chce prowadzić Kami, ale ja nie wiem czy nie zrobisz tego czasem z Yasumu XD W ogóle to jesteś starą kupą i dobrze o tym wiesz. I mam rozumieć, że granie postaciami zaczynamy dopiero za dwa miechy? :v RE: Dzieci Kami i Bjorna - Soma - 24-05-2017 Dylemat, dylemat mi zostaje. Zostajesz przy postaci: Tia Stado: Powiem marchewky, conajwyżej się coś jeszcze wymyśli do tego czasu Inne: Natężenie prądu płynącego przez przewodnik jest wprost proporcjonalne do napięcia płynącego na końcach przewodnika RE: Dzieci Kami i Bjorna - Yasumu - 25-05-2017 Radujecie moje mchroczne serduszko taką frekwencją eve :heart: To ten może założymy sobie margines w tej sieci jaskiń? Jak uważacie? |