Lwiątka Eurielle i Edena - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Lwiątka Eurielle i Edena (/showthread.php?tid=2568) |
Lwiątka Eurielle i Edena - Eurielle - 15-07-2017 Eurielle po dwóch tygodniach które jej pozostały urodzi 1-2 młodych. Płeć jest oczywiście obojętna, ale fajnie jeśli byłby samczyk w rodzeństwie. Opis Młodych lwiątek: Płeć: jest oczywiście obojętna, ale fajnie jeśli byłby samczyk w rodzeństwie. Wygląd: Tutaj możecie zrobić ciemne, jasne czy też mieszane z tego względu, że przodkowie Eurielle i jak u Edena byli różni. Imię: co do imion dajemy wam wolną rękę, ale proszę żeby brzmiało afrykańsku. Charakter: tak samo dajemy wam wolną rękę. Wymagania: - Gdy osobie znudzi się postać proszę mi pisać na pw że jest do oddania (Po oddaniu wtedy będą na nowo wznowione poszukiwania) - Poszukujemy aktywnych graczy. RE: Lwiątka Eurielle i Edena - Eshina - 15-07-2017 Siostrzyczka czeka na rodzeństwo! RE: Lwiątka Eurielle i Edena - Askari - 15-07-2017 skusiłabym się, ale trochę za dużo mam tych lwiątek ostatnio xD Wujek bomvu chętnie pozna maluchy. szkoda, ze marchewy xD Jakby co rodzice na drzewku: https://familyecho.com/?p=XS2SF&c=sdfq227q1&f=483640971346499573#view:BKD1E RE: Lwiątka Eurielle i Edena - Eurielle - 18-07-2017 Wciąż poszukujemy chętnych na lwiątka Eurielle i Edena. Płeć bez różnicy podkreślam. RE: Lwiątka Eurielle i Edena - Eurielle - 28-07-2017 Nadal poszukujemy chętnej osoby na drugie lwiątko. Termin zbliża się porodu 29.07. RE: Lwiątka Eurielle i Edena - Sprike - 28-07-2017 Ja bym wzięła samczyka, ale mam dużo kont (co z tego, że tylko jedno aktywne) i Admini mogliby krzywo patrzeć. RE: Lwiątka Eurielle i Edena - Venety - 28-07-2017 Konta zawieszone nie liczą się do puli kont. Zatem spokojnie możesz brać, masz jedno konto, a można do 4. RE: Lwiątka Eurielle i Edena - Sprike - 28-07-2017 Hm, to chyba wezmę, o ile mamusia i tatuś nie mają nic przeciwko. RE: Lwiątka Eurielle i Edena - Eurielle - 28-07-2017 Ja jestem za ^^ i Eden pewnie też ;3 RE: Lwiątka Eurielle i Edena - Sprike - 28-07-2017 Ok, to zakładam :) RE: Lwiątka Eurielle i Edena - Sprike - 28-07-2017 Poprawka: założę, jak dobiorę się do komputera, bo na tel nie udało mi się przepisać kodu. RE: Lwiątka Eurielle i Edena - Shem - 28-07-2017 Ok, jestem. RE: Lwiątka Eurielle i Edena - Eurielle - 28-07-2017 oki ^^ cieszy mnie to ;3 RE: Lwiątka Eurielle i Edena - Nishati - 28-07-2017 Melduje się. Mogę sobie zaklepać pierwsze miejsce w kolejce do 'wyjścia'? RE: Lwiątka Eurielle i Edena - Eurielle - 30-07-2017 Można zamknąć temat. |