Pierwsze spotkanie [Vincent, Kiu] - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=65) +--- Dział: Na marginesie (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=85) +---- Dział: Wątki zakończone (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=89) +---- Wątek: Pierwsze spotkanie [Vincent, Kiu] (/showthread.php?tid=2637) |
Pierwsze spotkanie [Vincent, Kiu] - Kiu - 10-08-2017 Kręciłam się po dolinie, także to domniemanych ziemiach cesarstwa. Nie uważałam ich za stado, wleźli is obie przywłaszczyli i jeszcze co? Będą mnie z tego miejsca wypraszać? Byłam z klanem tu pierwsza. Wraz z ich pojawieniem zaginęły moje dwa młode. Może nie do końca w tym samym czasie ale podobnym, kto ie jak długo kręcili się po okolicy. RE: Pierwsze spotkanie [Vincent, Kiu] - Vincent - 14-08-2017 Po pewnym czasie Kiu na swojej drodze spostrzec mogła czarnego lwa z charakterystycznym białym znamieniem na czole, medyka tutejszego stada - Cesarstwa doliny. Patrolując tereny dostrzegł przed sobą brązową hienę, którą przywitał z uśmiechem. -Salut, nieznajoma.- Odparł ze spokojem w głosie i zlustrował ją uważnie, wciąż się doń przyjaźnie uśmiechając. -Co Cię tu sprowadza?- Zapytał po chwili przysiadając na ziemi. |