![]() |
Ktoś, coś? - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Sprawy użytkowników (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Ktoś, coś? (/showthread.php?tid=2853) Strony:
1
2
|
Ktoś, coś? - Sprike - 27-02-2018 Szukam kogoś dla Sprike'a. Partnerki, przyjaciela/przyjaciółki, wroga, podopiecznego, krewnego itp. Kogoś do popisania, kogoś, z kim mój Sprike mógłby wyrobić sobie jakieś lepsze relacje, niż: "- Witam - Witam - Wiesz, że jesteś na moim terytorium? - Och, przepraszam, już spadam." Tak więc, zapraszam wszystkich chętnych :) RE: Ktoś, coś? - Moyo - 27-02-2018 Eeeeeej Sirisa? Na podopiecznom ? Czy coś? Bo na partnerkę to za młoda xD RE: Ktoś, coś? - Ua - 27-02-2018 Ja zawsze mogę podrzucić Uę, ale nie wiem, czy Sprike byłby chętny do kolejnego spotkania z nią XD Co powiesz na Ima? A może Jester? RE: Ktoś, coś? - Belial - 27-02-2018 Ja mogę się nadać XD... Ps. Swoja drogą, dla mojej postaci tez przyda się partnerka xd RE: Ktoś, coś? - Sprike - 27-02-2018 Jaki odzew xD :) Moyo - Siri jak najbardziej na podopieczną :) Albo na partnerkę, jak przeskoczy z Młodzika na Młodą Dorosłą, jeśli wolisz ;) Ua - chętnie spotkam Sprike'a z Uą, choć może lepiej na jakimś bardziej neutralnym gruncie xD A co z tego wyjdzie, to zobaczymy, ok? Beli - co powiesz na kumpla albo wroga? A na partnerkę mogę zaoferować Eleynę :) RE: Ktoś, coś? - Belial - 27-02-2018 Jak wolisz ;) przypominampze moja postac to wredny typ i trudny charakter . RE: Ktoś, coś? - Sprike - 27-02-2018 A mój Sprike to oszust i złodziej dbający jedynie o własny zadek xD Powinni się dogadać, czy to jako przyjaciele, czy jako wrogowie. Margines? RE: Ktoś, coś? - Ua - 27-02-2018 Problem w tym, że Ua nosa poza granice nie wystawi. No chyba, że coś ją skusi... A co powiesz na Jesterkową, gdy ciut podrośnie? RE: Ktoś, coś? - Sprike - 27-02-2018 Jesterkowa? Bardzo chętnie :) RE: Ktoś, coś? - Jasir - 27-02-2018 Jasir jest chętny Nieważne czy jako przyjaciel czy wróg... RE: Ktoś, coś? - Sprike - 27-02-2018 Zapraszam :) Może się spotkają i zobaczymy, co wyjdzie w praniu? Fabuła czy margines? RE: Ktoś, coś? - Sirisa - 27-02-2018 Na razie ich spiknijmy to zobaczymy w ogóle co i jak :) Fabułka czy margines? RE: Ktoś, coś? - Jasir - 27-02-2018 Teraz wolałbym margines ;) RE: Ktoś, coś? - Sprike - 27-02-2018 Jasir - zaczniesz? Siri, jeśli jesteś wolna na fabule, to możemy gdzieś popisać, najlepiej na terenach wolnych :) RE: Ktoś, coś? - Jasir - 28-02-2018 Oczywiście https://pbf.krollew.pl/showthread.php?tid=2855 I zaczynamy...:D |