![]() |
WĘŻOWE SPRAWY V2 - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Sprawy użytkowników (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: WĘŻOWE SPRAWY V2 (/showthread.php?tid=2970) |
WĘŻOWE SPRAWY V2 - Sunkeyru - 24-05-2018 Sun szuka następujących osób do fabuły/marginesu ● Nauczyciela - kogoś kto nauczy go bycia uzdrowicielem ● Młodych lwów do fabuły ● Kogokolwiek do fabuły ● Kogoś kto się do niego "przyklei" ● Wszelakie inne propozycje chętnie przyjmę :) ● Ptaków do towarzystwa. Bo ptaki są super. RE: WĘŻOWE SPRAWY V2 - Ua - 25-05-2018 Proponuję Rin. Jest córką Kiu, więc melibyśmy zaczepienie fabularne, a i tak nie mam co nią aktualnie robić. I tak, wiem, dawno nic nie pisałam, ale teraz mam coraz więcej czasu, więc odpisywać będę w przyzwoitym tempie. RE: WĘŻOWE SPRAWY V2 - Sunkeyru - 25-05-2018 Super :) Życzysz sobie margines czy może jakieś fabularne miejsce? RE: WĘŻOWE SPRAWY V2 - Ua - 25-05-2018 Wolałabym fabułę gdzieś niedaleko Skalnego Lasu RE: WĘŻOWE SPRAWY V2 - Sunkeyru - 25-05-2018 Okej w takim razie spróbuję się tam odnaleźć :P RE: WĘŻOWE SPRAWY V2 - Kuro - 26-05-2018 Widzę ogłoszenie na ptaka. Jak będzie wolny moment zgłaszam mojego barda kochanego. RE: WĘŻOWE SPRAWY V2 - Sunkeyru - 26-05-2018 Okej! Ja mam teraz dużo czasu więc gdzieś napiszę ;) |