![]() |
Pilny Telegram od Putina - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Sprawy użytkowników (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Pilny Telegram od Putina (/showthread.php?tid=3063) |
Pilny Telegram od Putina - Vitini - 08-07-2018 Vitini córka Vinity, wnuczka samej Vitani szuka: - Znajomych/ kandydatów na wrogów, kumpli w różnym wieku, - Lub też osób chętnych po prostu do popisania, raczej na głównej fabule w okolicy Lwiej Skały. RE: Pilny Telegram od Putina - Soma - 09-07-2018 Ale który Putin. :V ![]() RE: Pilny Telegram od Putina - Vitini - 09-07-2018 ![]() Jedyny i prawdziwy! RE: Pilny Telegram od Putina - Maru - 09-07-2018 Może być wujas? Spróbuje poprawić relacje między nimi :P RE: Pilny Telegram od Putina - Vitini - 09-07-2018 Z nieba mi spadasz panie wujek. Pewnie \030/ nie mam jak ruszyć tej postaci, ledwo weszła na forum i poza opowieściami brata/mamy nie zna krainy. RE: Pilny Telegram od Putina - Maru - 09-07-2018 Spoko, można coś ogarnąć. RE: Pilny Telegram od Putina - Vitini - 09-07-2018 To ten fabuła główna? Czy wątek marginesu? Bo jak patrze na postęp czasowy to tam nam chyba skip dobrze zrobi. RE: Pilny Telegram od Putina - Maru - 09-07-2018 Na głównej fabule mnie Venety zawiesiła, więc raczej margines RE: Pilny Telegram od Putina - Vitini - 09-07-2018 No to śmiało możesz zakładać margines, otwarty mi nie przeszkadza, na skale kilka dni-tygodni po tym co się działo :> |