![]() |
Zgadnij, kto to? - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: Eventy (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=124) +----- Dział: Event forumowy (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=191) +----- Wątek: Zgadnij, kto to? (/showthread.php?tid=3143) |
Zgadnij, kto to? - Venety - 01-09-2018 Dzień dobry! Przychodzę do Was z kolejna odsłoną znanej i lubianej gry. Zasady są bardzo proste: Waszym celem jest odgadnięcie, do których postaci należą fragmenty obrazków. Wszystkie osoby są aktywne (tzn. mają kolor samotnika lub stadny), logowały się w przeciągu trzech ostatnich tygodni (plus minus, nie patrzyłam na to mega uważnie). Nie ma kont zawieszonych, duchów ani NPC. Obrazki pochodzą tylko z avatarów. Każda z postaci ma innego właściciela, nie ma multikont. W tym roku jest małe utrudnienie - obrazki są zniekształcone. Podpowiem, że mniej niż połowa ma przekształcone kolory. Na odpowiedzi czekam do niedzieli 3 września do godziny 22 (wstępnie - data może ulec zmianie, ale nie zostanie skrócona)! PW ślijcie na moje konto. Pierwsza osoba, która prawidłowo odgadnie wszystkie postacie dostanie nagrodę-niespodziankę. Nagroda główna (headshot) zostanie rozdana metodą losowania z wszystkich osób, które udzielą prawidłowych odpowiedzi. Ponadto gwarantuję opale dla wszystkich uczestników, niech więc Was nie zniechęca, że może nie uda się odgadnąć wszystkiego, w tej grze nie ma przegranych, każdy zostanie odpowiednio nagrodzony! :D 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() RE: Zgadnij, kto to? - Venety - 02-09-2018 Konkurs przedłużony do jutra do 16! RE: Zgadnij, kto to? - Vasanti Vei - 04-09-2018 Wrzucam wyniki w zamian za Cynkę, która ciężko pracuje (cała treść napisana przez Cynkę, ja tu jestem tylko posłańcem): 1 - Newton 2 - Hati 3 - Kami 4 - Mjoll 5 - Shiya 6 - Toja 7 - Kanziru 8 - Demyt 9 - Cheka 10 - Jester 11 - Irma 12 - Moyo Jako pierwsza wszystkie poprawne odpowiedzi nadesłała Xenia, w związku z czym dostaje nagrodę pierwszego miejsca. Nie narzucam nagrody, zapraszam na PW w celach ustalenia. ;) Rysunkową nagrodę w wyniku losowania otrzymuje Gunter! Xenia, Kamui, Vari, Haki, Gunter, Ua, Nissa - wszyscy odpowiedzieli prawidłowo i rozwikłali tajemnice zniekształconych rysunków. Dostają zatem po 12 opali (Ua i Nissa 8 sztuk za nadesłanie odpowiedzi po czasie). Hashimea poległa tylko na jednym obrazku i dostaje 10 opali! Dziękuję wszystkim za udział, możecie pisać w komentarzach, czy taka odmieniona edycja Wam się podobała i może chcielibyście zobaczyć ją znowu (niekoniecznie w takiej formie). |