Legendy - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +----- Dział: DelugeRPG (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=119) +----- Wątek: Legendy (/showthread.php?tid=317) |
Legendy - Felija - 28-07-2012 Jakie legendy macie, jakie złapaliście i jakich szukacie? Ja złapałam takie: No i mam je wszystkie poza dark zapdosem i tym czerwonym takim, bo je ode mnie wyłudziła Bjornowa. xP A szukam lugii i mew. W sumie mewtwo też bym nie pogardziła. RE: Legendy - Padme - 28-07-2012 Ja nawet nie wiem jak złapać legendy xd Wogole jakies slabe poki mi w trawie wyskakują xd RE: Legendy - Kami - 28-07-2012 Żeby legendy sie pokazały trzeba rozwalić wszystkie - dla danego regionu, gymy i elite + bohatera gry, wtedy z danej wersji legendy sie pokażą, rozwal wszystkie gymy i elite + wszystkich bohatryrów zeby miec dostep do wszystkich legend. W pokedexie pokaże ci na jakiej mapie co się respi.. Pytanie jak trenować? Apfff na dzikich pokach i gymach najłatwiej, a jak masz silne poki tak na 35lvl wbijaj na bot trenerów http://www.delugerpg.com/trainers Po kliknięciu na cień pikachu pokaże ci co kto ma :D RE: Legendy - Jua - 06-08-2012 A ile razy ich trzeba pokonać? RE: Legendy - Kami - 06-08-2012 raz ;P |