Tytuły - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: Archiwum stad (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=142) +----- Dział: Nowa Północ (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=104) +----- Wątek: Tytuły (/showthread.php?tid=342) Strony:
1
2
|
Tytuły - Oxena - 10-08-2012 Mentor [max. 2] Miles Szaman [max. 2] (Wymagany Trening) Shun Kazami Zastępca [max. 2] (Nieaktualne na razie) Strażnik [max. 4] Slide Opiekunka [max. 4] Ajris Medyk [max. 3] (Wymagany Trening) Oxena Trener [max. 4] Miles/ Oxena Edit: Dobra, można zgłaszać się na dowolną liczbę tytułów. Abyśmy tylko mieli więcej aktywnych graczy, może to was jakoś ruszy. RE: Tytuły - Nazeatu Shahaz - 11-08-2012 Ja chcę cholernie być medykiem. Bo szasiu aspirował ongiś na tę rangę w ZG i nawet chciałam żeby był Znachorem ale nie wyszło. Trenerem też bym chciała. I szamanem, koniecznie, przynajmniej na razie, żeby rozruszać trochę tę tradycję z malowaniem ciał ;_; I strażnikiem, bo on był strażnikiem w (pozafabularnym) starym stadzie. Zastępce też chcę xD ._. Tak, mam ciężki orzech do zgryzienia. RE: Tytuły - Oxena - 20-08-2012 Tak się zastanawiam... A w kit, może rozdajmy ich więcej? RE: Tytuły - Miles - 21-08-2012 Kurcze, z tego co ja widzę to mam z Shaśkiem pojechane |D Mentorami i trenerami na razie nikt inny jak właśnie Miles i Nazeatu. Najwięcej wiedzą. Później można by to rozdzielić, ale teraz inaczej nie da rady. Czyli to już byłoby dla nas po dwa tytuły. A i jeszcze Miles w przeszłości straszną miał manię na szamanów, więc... No i jak Moon napisała, chciałybyśmy to to wprowadzić z malowaniem członków stada. Yh, pięknie |D" Wiecie że Slide chce odejść? Więc dwóch członków mniej będzie w stadzie... Moon, ja wiem jak bardzo chcesz być medykiem, ale tutaj chętna była bodajże Ox xD RE: Tytuły - Shun - 21-08-2012 Strażnik albo szaman, obojętnie które, na jakiegoś zastępcę czy trenera będę startować kiedy indziej. RE: Tytuły - Oxena - 12-09-2012 Szasiu będzie usuwany więc nie ma sensu dawać na niego tytułów. Shun, myślę że można by ci dać szamana. Nadasz się, a strażnika... Jesteś tak, czy siak strażnikiem Śnieżnego Lasu, chce Ci się patrolować więcej terenów? RE: Tytuły - Shun - 12-09-2012 To bez różnicy, terenów więcej nie ma a jak dotąd to chyba radzę sobie w miarę z doglądaniem Śnieżnego lasu. Ewidentualnie mogę przyjmować do stada hihi xD Ale to już pół żartem pół serio ;p RE: Tytuły - Oxena - 12-09-2012 Num, to zostań na razie strażnikiem swojego Śnieżnego Lasu :3 A na szamana mogę ja ci zrobić trening. W sumie nie wiem, czy by to nie wyglądało zbyt dziwnie, ale dobra... Jeśli oczywiście chcesz. RE: Tytuły - Shun - 12-09-2012 Ja już byłam szamanem ze swa razy wiec chyba mi treningu nie trzeba xD RE: Tytuły - Oxena - 12-09-2012 Ok, to już cię wpisuję i Ci daję. Nie miałam o tym pojęcia xD RE: Tytuły - Miles - 16-09-2012 Znowu usuwacie Shaśka? T.T ;___; *wzdech* RE: Tytuły - Slide - 18-09-2012 Jak młody zostanie awansowany na Wojownika, to chciałbym strażnika. RE: Tytuły - Oxena - 18-09-2012 Strażnikiem można być już, jak ma się Adepta :3 RE: Tytuły - Slide - 18-09-2012 W takim razie proszę o nadanie ._. RE: Tytuły - Oxena - 18-09-2012 Już. |