Duma! - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Duma! (/showthread.php?tid=406) |
Duma! - Corragio - 12-09-2012 Czeeść. Postanowiłam założyć nowe konto - rasa to...zagadka :3 Polecam przetłumaczenie sobie słowa "duma" z suahili na polski a wtedy wszystko będzie jasne. Będzie to raczej samiczka, mała. Zamierzam dołączyć nią do NP, chciałabym pomóc w rozruszaniu stada a przynajmniej...a przynajmniej w nim pograć, o. Szukam opiekuna, kogoś z NP właśnie. Albo Samotnika który by może dołączył do tego stada? Rodzicami też nie pogardzę, małym rodzeństwem również. RE: Duma! - Shun - 12-09-2012 Ja? Mam czasem małe zastoje w pisaniu, ale na ogóle aktywizuję się fabularnie. I tak, jestem z północy nawet jak mam kolor PS. RE: Duma! - Bjorn - 12-09-2012 Ja planuję założyć nową postać ale nie chcę zaczynać od zera, przydałby się ktokolwiek =_= Więc jeśli potrzebujesz postaci samca (raczej lwa) to jestem otwarta na propozycje. I tak, też dołączam do NP. RE: Duma! - Corragio - 12-09-2012 Łah, bardzo się cieszę że ktoś się zgłosił :D Na razie powstrzymuję się z wyborem i czekam, może ktoś ma jeszcze chętkę? RE: Duma! - Vasanti Vei - 12-09-2012 Też zakładam postać w NP, w dużym uproszczeniu to będzie taka mentorka. Karakal. RE: Duma! - Corragio - 14-09-2012 Do zamknięcia, już wszystko poukładane! Shun, Vasanti - dzięki za zgłoszenia, na pewno bardzo chętnie spotkam się z postaciami! Obie będą mogły być kimś w rodzaju ciotek, bardzo mi mi to odpowiadało. RE: Duma! - Felija - 14-09-2012 Moja Serret idealnie nada się na ciotkę. :) Ok, to zamykam. |