Audycja 6. Goście: Destiny, Shaid Prowadząca: Vasanti Vei - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=1) +--- Dział: Sprawy forum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=8) +---- Dział: Radio (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=17) +----- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=160) +----- Wątek: Audycja 6. Goście: Destiny, Shaid Prowadząca: Vasanti Vei (/showthread.php?tid=434) |
Audycja 6. Goście: Destiny, Shaid Prowadząca: Vasanti Vei - Felija - 23-09-2012 Podpowiedź: właściwy temat jest poruszany w części 4 (tak, ta audycja MA temat!). Aczkolwiek zapraszam do wysłuchania całej. :) RE: Audycja 6. - Sheloth - 23-09-2012 *słucha* [tu będzie miejsce na moją opinię jak posłucham :B] RE: Audycja 6. - Fiametta - 23-09-2012 Jeee zostałam pozdrowiona! RE: Audycja 6. - Slide - 23-09-2012 "Obgadujemy Slajda" ... Nie, nie podrywam Madness.. i obiecuję większy spam do Felki i Dest ponieważ nie mam kontaktu Shaidowej :) RE: Audycja 6. - Shaid - 23-09-2012 Boże, mam gorszy głos niż mi się wydawało >.> RE: Audycja 6. - Mistrz Gry - 23-09-2012 Desti, nie pozdrowiłaś mnie. romans over. :< ~ N. RE: Audycja 6. - Akilian - 23-09-2012 Kiedy wyście tę audycję nagrywali? Zgłosiłam się i nawet odpowiedzi nie dostałam ><" RE: Audycja 6. - Moran - 23-09-2012 WTF? Kto mnie podrywa? Oo; Pierwsze słyszę xD Przesłucham później. RE: Audycja 6. - Felija - 23-09-2012 Shaid, nie martw się, ja się swoim też załamuję. Osoby, które poznały mnie w realu mogą poświadczyć, że normalnie on jest zupełnie inny. xP Hasi, ale za to ja cię pozdrowiłam! Co prawda akurat się zacięło w tym momencie, ale jest. :'D Storm, fakt, zgłosiłaś się, ale ja jednak wolę nagrywać z osobami, z którymi chociaż czasem gadam i z którymi chociaż raz gadałam wcześniej na skajpie. Orni, no widzisz, jakich się można ciekawych rzeczy dowiedzieć. :D RE: Audycja 6. - Hasira - 23-09-2012 ale z Tobą nie mam romansu, a z Desti tak. to nic, że dopiero od dzisiaj, powinna to była wyczuć kobiecym zmysłem. xD RE: Audycja 6. - Felija - 23-09-2012 Czuję się taka... Taka odrzucona. >> RE: Audycja 6. - Mistrz Gry - 23-09-2012 poprowadź mi polowanie, to pogadamy. ;x - H. RE: Audycja 6. - Destiny - 23-09-2012 Just... <3 RE: Audycja 6. - Rinviel - 23-09-2012 Mi z tej audycji podobała się najbardziej Sheid - o ile dobrze załapałem, że to ona. Po minucie rozmowy na dany temat, nie miała pojęcia, o czym gadacie, a jak się jej zapytałyście o zdanie, na kompletnym chill'u pytała "ale co?" Wiem, jestem okropny, ale mnie to rozbrajało... xD Kocham Cię, mordko, nie przejmuj się, ze mną byłoby pewnie tak samo... xD RE: Audycja 6. - Hatima - 23-09-2012 Audycja jak zwykle fajowa! :3 No i dzięki za pozdrowienia. |