Lwiątko - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Lwiątko (/showthread.php?tid=440) |
Lwiątko - Suri - 02-10-2012 Szukam użytkownika, który wcieli się w dziecko Suri. Obojętnie czy woli grać samca czy samiczkę, wybór należy do niego.. RE: Lwiątko - Moran - 02-10-2012 Czy mogłabyś napisać coś o ojcu tego lwiątka? Może ja się skuszę, ale do wymyślenia wyglądu przydałby mi się wygląd tatusia. RE: Lwiątko - Khayaal - 02-10-2012 wygląd tatusia będzie taki, jaki akurat wymyśli sobie Khayaal, także tego. :P dziecko ma pochodzić od obcego lwa, który napadnie i wykorzysta białą. jako że ostatnio jakiś mam taki wysyp zamówień na buców i mi się znudzili, wisi mi to, możesz go zaprojektować. RE: Lwiątko - Moran - 02-10-2012 Okej, dzięki więc. Dostosuję się do twojego opisu, a jeśli do nie dasz, zdam się na siebie. Dzięks raz jeszcze! Suri, mogłabym wziąć lwiczkę? RE: Lwiątko - Khayaal - 02-10-2012 jakbyś miała jakieś preferencje, daj znać na gadu albo na pw - akcję planujemy na jutro. ;) RE: Lwiątko - Suri - 02-10-2012 Tak bierz lwiczke, ta postać należy do Ciebie takze wszystko co z nią związane będzie wg Ciebie ja sie nie będę mieszać ;) |