Ker szuka pieszczocha - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Ker szuka pieszczocha (/showthread.php?tid=517) |
Ker szuka pieszczocha - Kerra - 31-10-2012 Ot, jako że Kerrasta lubi dzieci ( ale nie jeść ani gwaucić!), postanowiłam poszukać użytkownika. Na małe dziecko, wymagania: Najlepiej lew, ale może też być jaguar, lampart itp. Dobrze by było niedawno narodzone. Matka nieznana, ojciec też, nie ma rodziny. Płeć, wygląd i rzeczy tego typu są mi obojętne. Charakter też wymyślcie sami, byleby nie mały potwór który w nocy będzie próbował mnie zabić. Może być psotny, trochę wredny, ale bez słodkich aniołków. Kto chętny? RE: Ker szuka pieszczocha - Shun - 31-10-2012 Ja mogę coś skombinować, tyle, ze mam jedno ale. Jak zamierzasz niedawno narodzonego malucha wykarmić? RE: Ker szuka pieszczocha - Kerra - 31-10-2012 Ups... Mój błąd. Ok, wiek dowolny, ale taki, by był mięsożerny. Czyli... Około 3 miesięcy? RE: Ker szuka pieszczocha - Shun - 31-10-2012 4 miesiące i mogę jakąś postać założyć. RE: Ker szuka pieszczocha - Kerra - 02-11-2012 Spoko. To jesteśmy umówione? EDIT Przepraszam, ale jednak nieaktualne. Możecie zarchiwizować. |