Partnerka dla Aim - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Partnerka dla Aim (/showthread.php?tid=562) |
Partnerka dla Aim - Aim - 12-12-2012 Szukam partnerki dla Aima |'D Zgłaszać się, wszystko zostanie rozegrane fabularnie, oczywiście.. nadal jestę wrogiem tego typu poszukiwań i w zasadzie tylko sprawdzam czy ta postać będzie cieszyć się jakimkolwiek zainteresowaniem, bo powiem że myślę o zawieszeniu go.. Osoby które się tu zgłoszą wcale nie musza mi przypasować, a wszystko rozegramy fabularnie. Oczekuję jakiejś złożonej fabuły dla tego wątku, mdlejącym pannom na widok seksownego Aima stanowczo mowie NIE. RE: Partnerka dla Aim - Khayaal - 12-12-2012 zgłaszam Orvarę! start już mają interesujący :D (a że mamy podobny stosunek do ogłoszeń matrymonialnych, to ciekawie będzie na pewno ;3 ) RE: Partnerka dla Aim - Akira - 12-12-2012 Destiny lubi pokręcić się przy chłopcach, ale raczej na zasadzie wzbudzania ciekawości sobą, aa potem ignorowania. Można coś kiedyś pokombinować między dwójką. RE: Partnerka dla Aim - Selene - 12-12-2012 Selene! Niech się siostrzeniec bierze za ciotkę :D Prawie jak Pan Tadeusz i Telimena. ^^ RE: Partnerka dla Aim - Aim - 13-12-2012 No jaki odzew :D jednak wam zależy na tym zboczeńcu xD Selena... no weś.. ić ztond, Aim nie jest az tak zboczony... Orvara to ja teraz wpuszczę Aimna na ziemie NP na cmentarz, a ty ić na zebranie nią. Ciekawie będzie ogladać akcje w stylu: Świt napada na NP, Orvara wbija na cmentarz, a tam tylko Aim.. ten Z JEJ SNU! To jakieś przeznaczenie.. ale ja go nie lubię.. zniewieściały zboczeniec. I wgl. RE: Partnerka dla Aim - Moran - 13-12-2012 [offtop]Te, to jest dobra akcja![/koniec] RE: Partnerka dla Aim - Khayaal - 13-12-2012 mówiłam, że motyw będzie dobry ;D [ Dodano: 2013-03-17, 11:25 ] temat zamykam. |