![]() |
Postanowienia noworoczne? - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: ![]() +--- Dział: Wszystko we wszystkim (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=3) +---- Dział: Ankiety (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=21) +----- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=159) +----- Wątek: Postanowienia noworoczne? (/showthread.php?tid=599) |
Postanowienia noworoczne? - Felija - 23-01-2013 Styczeń już prawie za pasem, a ja jeszcze nie wiem, co z waszymi postanowieniami noworocznymi. No już, przyznawać się! RE: Postanowienia noworoczne? - Skanda - 23-01-2013 Tak mam postanowienie, żeby zacząć rysować martwą naturę. Za lefki niestety nie przyjmują na studia ;_; RE: Postanowienia noworoczne? - Destiny - 23-01-2013 Nigdy nie miałam i nie będę miała postanowień noworocznych. Zaczynanie czegoś od konkretnego momentu jest bezsensowne. Jeśli coś sobie postanawiam, robię to od razu, nie czekam do rozpoczęcia nowego roku/miesiąca/tygodnia. Beznadzieja. RE: Postanowienia noworoczne? - Mogrim - 24-01-2013 Boże drogi, cóż to za tradycja by sobie coś wydziwiać XD proszę ... za chwilę będzie ,,biczowanie'' na zajączka i ,,męka w garnku z wrzącym octem'' na święto lasu ...bez takich. RE: Postanowienia noworoczne? - Miyuki - 27-01-2013 Po wczorajszym pobycie w Warszawie postanowiłam sobie jedno. Zdobyć czapeczkę Teemo. :D No i nauczyć się gwizdać, coby jakoś wyrazić swój zachwyt nad grą poza klaskaniem. Tak, mam na punkcie LoL'a lekkiego bzika. |