Vision Lighthouse - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Vision Lighthouse (/showthread.php?tid=607) |
Vision Lighthouse - Felija - 29-01-2013 Moi drodzy, dostałam dzisiaj takie oto ciekawe pw: Cytat:Witam Nasz opis, póki co, wygląda tak: http://visionlighthouse.pl/index.php/component/k2/item/201-kr%C3%B3l-lew Ma ktoś pomysł na lepszy, jakieś obrazki, coś innego...? RE: Vision Lighthouse - Kami - 29-01-2013 TRzeba koniecznie uzupełnić to o aktualne wydarzenia! Ej ktos miał dopisac to to >3 RE: Vision Lighthouse - Destiny - 29-01-2013 Mogem pokombinować coś z grafiką, jeśli Kami się tym nie będzie zajmowała .3. RE: Vision Lighthouse - Felija - 29-01-2013 Jak się mówi 'ktoś', to zawsze wiadomo, że nikt tego nie zrobi, chyba że jakiś totalny desperat. XP Deś, ja nie mam nic przeciwko. RE: Vision Lighthouse - Aim - 29-01-2013 Kcecie abym ja to opisała? Przecież ja uzywam Kamistyczngego dialektu, który trudno ogarnąć x'D RE: Vision Lighthouse - Felija - 30-01-2013 Spoko, poprawimy. :D RE: Vision Lighthouse - Kami - 30-01-2013 Smierdzicie lenistwem.... RE: Vision Lighthouse - Felija - 30-01-2013 Ja po prostu nie lubię pisać poważnych i konstruktywnych opisów, nawet karty postaci są dla mnie męczące... A tłumaczenia z kamiowatego na polski jest prostsze. :D RE: Vision Lighthouse - Felija - 23-03-2013 Napisze to ktoś czy ja mam to zrobić...? RE: Vision Lighthouse - Khayaal - 24-03-2013 jak zrobisz szkic (znasz forum najlepiej), to ja Ci to dosztukuje, poprawie, rozbuduje we wskazanych fragmentach i takie tam. jesli chcesz. ale od zera nie napisze, bo za malo wiem o forum jako o forum. |