Cienie pod nazwami for - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Cienie pod nazwami for (/showthread.php?tid=616) |
Cienie pod nazwami for - Nit - 06-02-2013 Obecnie cienie pod nazwami for są rozwiązane następująco: Kod: <a style="color: #1eb43c" class="forumlink" href="obrzeza-kilimandzaro-vf110.htm"> Jest to prosta metoda, ale ma zasadniczą wadę: w tytule forum widać ten fragment w HTML-u: Rozwiązanie: Wywalić HTML z tytułów for. Zamiast tego cienie dodawać w inny sposób: Kod: a[href="obrzeza-kilimandzaro-vf110.htm"] {text-shadow: 0px 0px 5px #C4FF77} Ten kod idzie tam gdzie na aaf.pl jest miejsce na kod CSS (czyli między <style> </style>), a zamiast "obrzeza-kilimandzaro-vf110.htm" wystarczy wstawić dowolny inny link. ;) RE: Cienie pod nazwami for - Kami - 07-02-2013 Nit napisał(a):Rozwiązanie: Czyli... gdzie to wstawić? Bo obecny kod jest wpisany w nazwie forum. :P RE: Cienie pod nazwami for - Nit - 07-02-2013 Tam, gdzie macie kod na m.in. tło forum, belek itd. ;) RE: Cienie pod nazwami for - Aim - 07-02-2013 O bosze... to musialabym każde z osobna robić.. a mnie sie nie kce X'D Tak strasznie <3 RE: Cienie pod nazwami for - Nit - 07-02-2013 Mogę się tym zająć i dać gotowy kod. :P Ale usunąć stare stylizacje - z tytułu, musielibyście zrobić sami, ręcznie. XD RE: Cienie pod nazwami for - Kami - 08-02-2013 no właśnie >P To może opisz, a ja po molestuje jakiegoś woła z administracji |D RE: Cienie pod nazwami for - Nit - 08-02-2013 Gotowy kod: Kod: /* FAQ */ Ten kod należy wstawić po: Kod: .postdetails, .postbody { Po czym usunąć style z nazw for. ;) RE: Cienie pod nazwami for - Kami - 09-02-2013 Yhm, ok zrobione, zatrudniłam sie jako niewolnik i odwaliłam administracyjna fuchę as olłejs :D Dziękować za pomoc >3 RE: Cienie pod nazwami for - Felija - 09-02-2013 Ja się wolałam tego nie czepiać, żeby czegoś nie zepsuć. xd No i chyba jest git, dzięki. RE: Cienie pod nazwami for - Nit - 09-02-2013 Proszę bardzo, cieszę się, że mogłem pomóc. :) Temat do zamknięcia. ;) RE: Cienie pod nazwami for - Kami - 09-02-2013 wgle zrobmy temat z pochwałami <3 RE: Cienie pod nazwami for - Nit - 09-02-2013 Taaak! XD O, jeszcze jedna poprawka: Kod: a[href="karty-postaci-vf99.htm"], a[href="eventy-vf100.htm"] {font-weight: bold;} Dodać pod poprzednimi i usunąć <b></b> z tytułów tych for. ;) RE: Cienie pod nazwami for - Felija - 09-02-2013 Można zrobić, bo tutaj chyba nie da się w żaden sposób dodawać pochwał jak na mf. D: Tzn. są jakieś kartki, ale ja ich nie ogarniam. |