Szukam mentora - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Szukam mentora (/showthread.php?tid=683) |
Szukam mentora - Levian - 01-05-2013 Mam nadzieję że moje zachowanie nie jest sprzeczne z regulaminem. Jeśli tak, to proszę o usunięcie tego tematu. Szukam postaci ze Szkarłatnego Świtu, która będzie pełniła rolę mentora dla Leviana. Bardzo chcę by ta postać nauczyła go m.in. walczyć, żeby wytłumaczyła mu prawa i obowiązki panujące w stadzie itp. Ktoś chętny? RE: Szukam mentora - Chikja - 01-05-2013 ej napisz to w naszym SS na czuj tu ? XD RE: Szukam mentora - Levian - 01-05-2013 Mogę? Szczerze mówiąc myślałam że jak napiszę w ss do zostanę ,,ochrzan'' za to. Chociaż...skoro mi radzisz to mogę i tam napisać. RE: Szukam mentora - Khayaal - 06-05-2013 czy mogę więc zamknąć ten temat? RE: Szukam mentora - Vasanti Vei - 06-05-2013 Napisał w SŚ, więc zapewne tak. RE: Szukam mentora - Khayaal - 06-05-2013 pytam usera, nie Ciebie, brzydalu ;p Levian - puść PW, gdyby trzeba Ci było odblokować wątek. |