Kiara - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +----- Dział: Konkurs plastyczny (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=115) +----- Wątek: Kiara (/showthread.php?tid=686) |
Kiara - Nevir - 02-05-2013 Po długich rozmyślaniach, po wielu nieudanych próbach wykonania dorosłej Kiary w stylu KL i realistycznym, postanowiłam spróbować zrobić małą księżniczknę, aż się powiodło z zepsutym tłem: Wystarczy kliknąć na obrazek, a będzie oryginał. ;) RE: Kiara - Chikja - 02-05-2013 Długa droga przed tobą i ja tu nie mowie o proporcjach bo one nawet skłaniają się ku poprawnym.. dobrym jesli chodzi o styl z bajki-w sumie chodzi o ogólne wrażenia. Rysunek po prostu jest dość, no co tu powiedzieć pusty, najbardziej nie podobają mi się całkiem czerwone oczy :O Daje 4 za ten głowoportret. Tło jest, faktycznie takie sobie, rozmyta trawa męczy oczy, a ptaszki M'ki na całości nieba to trochę przegięcie ;3 RE: Kiara - Felija - 02-05-2013 Ano, te oczy i rozmyta trawka wszystko psują. A poza tym ma kolory bardziej zbliżone do Nali - nigdy bym nie powiedziała, że to Kiara. Ale fajnie, że poprawiłaś pysk, teraz prezentuje się to dużo lepiej niż na szkicu. ^^ RE: Kiara - Levian - 02-05-2013 Jek dla mnie za mało Kiarowata ona jest. Jak dla mnie przypomina ona lwicę typu Sarabi. Tło widać że jest bardzo proste. Daję 4 |