Nathaniel - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Nathaniel (/showthread.php?tid=700) |
Nathaniel - Inés - 17-05-2013 https://pbf.krollew.pl/member.php?action=profile&uid=259 Właścicielka nie ma możliwości dalszego prowadzenia tej postaci, więc oddaję. Wszystkie istotne informacje są wypisane w profilu. W skrócie: Urodził się jako Książę Stada Złotej Gwiazdy. To ekstrawertyk, dusza towarzystwa, kocha swoją niedawno odnalezioną siostrę. Jest, obok Nkirumy, najbliższą osobą dla Ines. Dołączył do SK, jednak obecnie w nim nie jest (ze względu na nagłe zniknięcie). Acz dobrze by było, gdyby tam powrócił. Więcej szczegółów dotyczących charakteru czy historii podam, jak ktoś będzie tym zainteresowany. RE: Nathaniel - Ashley - 17-05-2013 Jestem zainteresowana tą postacią. RE: Nathaniel - Felija - 17-05-2013 Sorry, Ashley, ale Twój styl pisania nie do końca pasuje mi do tej postaci. RE: Nathaniel - Azkabeusz - 15-08-2013 Mówi się trudno, ale warto było spróbować zapytać. RE: Nathaniel - Levian - 16-09-2013 Ja zaryzykuję! Chętnie się zobaczy. Ostatnio zbieram postacie z odzysku i podoba mi się to, między innymi ta postać jest adoptowana. No i jak? RE: Nathaniel - Felija - 16-09-2013 Hm, może napisz do mnie na gg (siedzę na niewidoku), to pomyślę. :) Słabo Cię znam etc., rozumiesz. RE: Nathaniel - Tiro - 16-09-2013 Wiem, wiem... Tyle że gg nie posiadam. (jak jest jakieś w postaci wpisane to poprzedniego właściciela) RE: Nathaniel - Felija - 16-09-2013 To napisz mi tutaj, w jaki sposób byś nim grał - charakter, stado, stosunek do Ines etc. RE: Nathaniel - Tiro - 17-09-2013 Przeczytałem jego wszystkie posty i myślę że jednak charakter postaci mi nie pasuje... Wycofuję się! Sory że nadziei narobiłem. Ewentualnie mogę Tira wysłać żeby go zjadł. :D RE: Nathaniel - Felija - 17-09-2013 No spoko. xp Ogłoszenie nadal aktualne, jakby kto pytał. RE: Nathaniel - Hashimea - 08-01-2015 Może i bym się skusiła na tę postać, ale nie jestem pewna, czy bym się nadała. Niestety, nie piszę jakiś super postów, a przynajmniej ja tak sądzę x3 Ale może jednak? Bo ogółem, charakter postaci przypadł mi do gustu, podobnie jak jej wygląd, i od pewnego czasu się zastanawiam. Może bym mogła, chociażby tak na próbę, przyjąć Nathaniela? RE: Nathaniel - Felija - 08-01-2015 Hahi, Twoje posty są jak najbardziej w porządku. :D I, kurczę, zaskoczyłaś mnie. Ja sama już zupełnie o nim zapomniałam, a tu taka niespodzianka. Chętnie Ci go oddam. Dobrze by było, żebyś wcześniej przeczytała jego historię i przejrzała fabułę (dużo tego nie ma, no i nie musisz wszystkiego dokładnie czytać, tylko żebyś się orientowała, kogo spotkał, a kogo nie). Jakbyś miała jakieś pytania, to pisz tutaj, na pw albo na gg (jeśli masz). RE: Nathaniel - Hashimea - 08-01-2015 O jeju, dziękuję! <3 Wiedziałam, że Cię zaskoczę, bo ostatni post był pisany w 2013 roku ;D Jasne, zapoznam się trochę bliżej z tą postacią i z chęcią mogę ją ruszyć. Będę ją pielęgnowała i sumiennie o nią dbała :D RE: Nathaniel - Felija - 08-01-2015 Dobra, to ja zaraz wyślę Ci hasło, a kiedy uznasz, że chcesz zacząć nim grać, to po prostu gdzieś wejdź. ;) Tylko pamiętaj, że Natha od dawna nie było na fabule, więc gdy Ines go spotka, to dozna szoku. ;P RE: Nathaniel - Hashimea - 08-01-2015 Taak, wzięłam to pod uwagę i muszę wymyślić jakiś powód, dla którego był tak długo nieobecny :D Dzięki ^^ |