Plebiscyty! - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: Eventy (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=124) +----- Dział: VII Rocznica Forum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=128) +----- Wątek: Plebiscyty! (/showthread.php?tid=705) Strony:
1
2
|
Plebiscyty! - Khayaal - 27-05-2013 z okazji 7. już rocznicy forum czas na PLEBISCYTY! w Etapie I, który będzie trwał do niedzieli 2 czerwca do północy, zgłaszacie swoich kandydatów w podanych kategoriach - można w jednej, można we wszystkich. bardzo proszę o niepowtarzanie kandydatów oraz, oczywiście, o niezgłaszanie swoich postaci. możecie także zgłaszać swoje kategorie! w Etapie II, który zacznie się w poniedziałek 3 czerwca od północy i zakończy w niedzielę 9 czerwca wieczorem, będziecie oddawać głosy - po jednym w każdej kategorii. byłoby dobrze, gdyby każdy zagłosował w każdej kategorii, by wszystkie otrzymały tę samą pulę głosów. zaczynamy! Najlepszy design postaci Alve, Asante Sana, Bagera, Kahawian, Mako Nastraszniejsza postać Amarth Shetani, Arto, Dullahan, Kami, Mambur, Ragnar Najbardziej urocza postać Ayumi, Duma, Krwotok, Kudadisi, Loki, Padme, Samiya, Shiya Najmądrzejsza postać Frugo, Khayaal, Moran, Naara, Nkiruma, Ragnar Najsprytniejsza postać Arto, Mako, Makali, Saber Najbardziej irytująca postać Ashley, Chikja, Corragio, Hasira, Padme, Rafello Najbardziej pokręcona postać Anubis, Keiso, Kuglarz, Inn, Makali, Rafiki Najmilszy gracz Hatima, Hewa, Miyuki, Neva, Samiya, Shetani Najmądrzejszy gracz Hewa, Khayaal, Miyuki, Naara, Ragnar Najlepiej rozpoznawany gracz Amarth Shetani, Felija, Kami, Moran, Naara, Ragnar Mistrz Pióra Arto, Hatima, Hordian, Ines, Khayaal, Kudadisi, Lura, Makali, Miyuki Grafik Roku Felija, Kami, Malaika, Moran, Ragnar Avatar Roku Ares, Bagera, Chikja, Ragnar Para Roku Moran i Padme RE: Plebiscyty! - Moran - 27-05-2013 Najlepszy design postaci Alve, Kahawian Najstraszniejsza postać Kami, Arto Najbardziej urocza postać Sharma ;___; a tak na serio - Samiya Najmądrzejsza postać Nkiruma Najsprytniejsza postać Arto Najbardziej irytująca postać Hasira Najbardziej pokręcona postać Najmilszy gracz Miyuki, Samiya Najlepiej rozpoznawany gracz Kami, Felija Mistrz Pióra Kudadisi, Arto, Miyuki Grafik Roku Kami, Ragnar RE: Plebiscyty! - Hofu - 27-05-2013 Najlepszy design postaci Asante Sana Nastraszniejsza postać Ragnar Najbardziej urocza postać Shiya Najmądrzejsza postać Khayaal Najbardziej irytująca postać Chikja Najmilszy gracz Hatima Najmądrzejszy gracz Khayaal Najlepiej rozpoznawany gracz Moran Mistrz Pióra Hatima Avatar Roku Ragnar RE: Plebiscyty! - Felija - 27-05-2013 Najlepszy design postaci Bagera Najstraszniejsza postać Mambur Najbardziej urocza postać jak śmieliście już zgłosić Sami. D: no to Duma Najmądrzejsza postać Ragnar Najsprytniejsza postać Mako, o Najbardziej irytująca postać Rafello Najbardziej pokręcona postać Kuglarz :D i jeszcze Anubis, i Inn Najmilszy gracz Hewa i Neva Najmądrzejszy gracz Ragnar Najlepiej rozpoznawany gracz Ragnar xd Mistrz Pióra Ra... Khayaal! Grafik Roku rysunkowo? to Moran Avatar Roku Ares :) RE: Plebiscyty! - Samiya - 27-05-2013 Ja chcę tylko zauważyć, że gdzieś tam Rag jest z małej. Jutro dopiszę moje osoby, na razie korzystam z starego rzęcha, nie lubię na nim pisać .__. RE: Plebiscyty! - Makali - 28-05-2013 Najlepszy design postaci Moran Nastraszniejsza postać Sheta, chociaż mało jej ostatnio. Najbardziej urocza postać Krwotok Najmądrzejsza postać Frugo Najsprytniejsza postać - Najbardziej irytująca postać Padme Najbardziej pokręcona postać - Najmilszy gracz Shetani Najmądrzejszy gracz - Najlepiej rozpoznawany gracz - Mistrz Pióra Lura Grafik Roku - Avatar Roku - RE: Plebiscyty! - Skanda - 28-05-2013 Mistrz Pióra, Najsprytniejsza postać i Najbardziej pokręcona postać: Makali RE: Plebiscyty! - Khayaal - 28-05-2013 Najstraszniejsza postać - Dullahan Najbardziej urocza postać - Kudadisi Najmądrzejsza postać - Naara Najsprytniejsza postać - Saber Najbardziej irytująca postać - Corragio Najmądrzejszy gracz - Naara Najlepiej rozpoznawany gracz - Naara Mistrz Pióra - Hordian Avatar roku - Chikja RE: Plebiscyty! - Ashley - 29-05-2013 Najlepszy design postaci Mako Nastraszniejsza postać Kami Najbardziej urocza postać Ayumi, Najmądrzejsza postać Frugo, Najsprytniejsza postać Mako Najbardziej irytująca postać Chikja, Najbardziej pokręcona postać Rafiki Najmilszy gracz Miyuki, Najmądrzejszy gracz Hewa Najlepiej rozpoznawany gracz Neva, Kifo, Hofu, Mistrz Pióra Ines Grafik Roku Felija Avatar Roku Migotka RE: Plebiscyty! - Skanda - 29-05-2013 Frugo na najmądrzejszą postać? Świat się wali. Poza tym, przeczytaj jakie są zasady zgłaszania, a nie mi tu połowę forum wypisujesz, z czego 3/4 postaci jest już w tych kategoriach. RE: Plebiscyty! - Eleyna - 30-05-2013 Nastraszniejsza postać Amarth Shetani Najbardziej urocza postać Padme Najmądrzejsza postać Moran Najbardziej irytująca postać Ashley Najmilszy gracz Hatima Najmądrzejszy gracz Miyuki Najlepiej rozpoznawany gracz Amarth Shetani Grafik Roku Ailla (chodzi mi o Malaikę) RE: Plebiscyty! - Padme - 30-05-2013 Najbardziej urocza postać Loki Najbardziej pokręcona postać Keiso Avatar Roku Bagera Para roku Shyeiro i Bagera RE: Plebiscyty! - Moran - 30-05-2013 Padme, do k*rwy nędzy: Cytat:bardzo proszę o niepowtarzanie kandydatów RE: Plebiscyty! - Khayaal - 30-05-2013 dziękuję, Morą, to samo miałam pisać >.< RE: Plebiscyty! - Ashley - 30-05-2013 No ja już poprawiłam. |