Nabór na MG! - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +--- Wątek: Nabór na MG! (/showthread.php?tid=723) |
Nabór na MG! - Felija - 04-06-2013 Znowu, bo coś nam się ci MG wykruszają. Dlatego tym razem chcę wybrać tylko JEDNEGO, ale za to porządnego Mistrza Gry. Przyda się głównie do rozdawania opali, a jeśli by chciał, to może też prowadzić własne drobne akcje. Już mi się znudziły formularze. Piszcie po prostu, dlaczego chcecie zostać MG i czy macie na to odpowiednio dużo czasu. Czas nieokreślony - jak zgłosi się ktoś odpowiedni, to mogę zamknąć ten temat i po dwóch dniach. To zapraszam. ;) RE: Nabór na MG! - Fantazja - 04-06-2013 Ja sie zgłaszam ^^ Edit by Fel: Cytat:Piszcie po prostu, dlaczego chcecie zostać MG i czy macie na to odpowiednio dużo czasu. RE: Nabór na MG! - Roza - 04-06-2013 O. To ja się zgłaszam ^^. Przebywam na forum gdy tylko mam czas xD A ostatnio mam go zbyt dużo... Siedzę nawet kiedy nie powinnam xD. A dlaczego chcę zostać takowym... To przyjemne O_o I mogę pomóc jakoś forum. Na moderatora się nie nadaję 8D ale na MG, czemu nie? RE: Nabór na MG! - Padme - 04-06-2013 Lol zglaszam sie za każdym razem jak taki temat powstaje, bo zawsze wiem, ze będę miała Na to czas i chceci, a nie slomiany zapał jak Ci, których dotychczas wybierano.. Wiec chce zostać MG, bo fajnie sie rozdaje opale, na forum jestem praktycznie codziennie i lubie rozwijać fabułę i tworzyć ja ciekawsza, a co za tym idzie- mam dużo pomysłów na spontaniczne akcje. Amen. RE: Nabór na MG! - Fantazja - 04-06-2013 więc chcialabym zostać MG bo mam nieco doświadczenia z moich forów i wiem kim jest MG. Jest to osoba bardzo pomysłowa, która prócz ortografii , ma świetną wyobraźnie i potrafi zrobić event . Event to jakby opowiastka niecałkowita. Jest osobą kulturalną i która może bez zgody użytkownika wprowadzic niespodzianki. Ja bym mogła dzialać przy polowaniach bo ja ucząc się od jednej użytkowniczki załapałam styl początkowy. po drugie lubię obdarowywać i lubię wymyślać skomplikowane bądź łatwe zadania. Jestem praktycznie dziennie jako gosć. Na fabule malo pisze ashley bo czekam na pozostałych ^^ Moonlightem też mało, co owiemy bo czekam na momoent opuszczenia matki. A Fantazja czeka na kolorek i akcept ^^ Jako postać to skurczybyk. Mam nadzieję że postać Moran i Ragnar przyjmą go. RE: Nabór na MG! - Felija - 09-06-2013 Dobra, zmiana planów. KONIEC NABORU! Padme i Roza zostają Mistrzami Gry na okres próbny 1 miesiąca. Hasło wyślę wam przez pw. Przekazywanie opali przez MG właśnie zostało wycofane ze względu na niewielką efektywność i ogólny bezsens tego systemu. Ale możecie wymyślać akcje - jakie, to już wasza w tym głowa. ;) W razie wątpliwości piszcie do Khayaal, ew. Ragnara lub Morana, a do mnie możecie po 16.06. Gratuluję i życzę powodzenia! |