Ashley Moonlight i Fantazja do oddania - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Ashley Moonlight i Fantazja do oddania (/showthread.php?tid=731) |
Ashley Moonlight i Fantazja do oddania - Ashley - 10-06-2013 Odchodzę z forum na poważnie. Proszę przekazać chętnym i odpowiedzialnym użytkownikom moje konta. Dziękuje za miłe spędzone chwile. RE: Ashley Moonlight i Fantazja do oddania - Khayaal - 10-06-2013 nie wolisz zachować sobie choćby Ashley na później, jakbyś miała wrócić? gdyby nie zgłosili się chętni - po jakim czasie mogę skasować te konta? RE: Ashley Moonlight i Fantazja do oddania - Ashley - 10-06-2013 Tak. Po 2 -4 tygodni. Jak nikt się nie zgłosi proszę skasuj dziękuję:) Najwyżej zrobię nowe :) Od początku jak powrócę . Z inną historią XD Ale jeśli nie powrócę dziękuję tym co mnie wspierali czyli Felija, Migotka, Khayaal, Hewa, Nevir, Frugo, Ayumi. Za cierpliwość Mako , Inn Vasanti Vei i tych co na początku wymieniłam :) . I za pokojowe stosunki z Padme. Żegnajcie RE: Ashley Moonlight i Fantazja do oddania - Khayaal - 10-06-2013 no dobrze, skoro taka Twoja wola. do zobaczenia :) |