Aresowe bazgrołki - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Aresowe bazgrołki (/showthread.php?tid=738) |
Aresowe bazgrołki - Ares - 20-06-2013 Krótki wstęp: Nie ma to jak po wystawieniu ocen pisać test. Yay! No więc, co mogłam robić na teście z matmy, gdy za oknem było 24 stopnie? Cóż, nuda mnie dopadła, a że było tylko pięć osób z mojej klasy postanowiłam sobie poszkicować, o. Szczęście, że miałam jakieś kartki, bo bym się zanudziła na śmierć, heh. Pomyślałam sobie, że po co mają się gnieść w szufladzie, skoro wy możecie se popatrzeć i trochę się powyżywać na nich :3 Moja nowa postać- gepardziątko Inna lwia postać Einar jako dorosły Nie są to cuda, ale wg mnie najgorsze też nie są. Co matma robi z człowiekiem >.> [ Dodano: 2013-06-25, 09:52 ] Zachcialo mi sie porysowac trochę, wiem ze nie sa to jakies dzieła sztuki i nie będziecie sie rzucać, ale moze ktos bedzie chętny, o. Wezmę dwa requesty, headshoty. Kto pierwszy ten lepszy. REQUESTY- headshoty 1. Maoni (Tileth) 2. Otieno RE: Aresowe bazgrołki - Maoni - 25-06-2013 Bardzo mi się podoba dorosły Einar, szkoda tylko, że jest przewrócony XD Ja, ja chcę rekusta! Poproszę Tila, jeśli można :D Takie coś mam z nim bez cieni, myślę, że go tu w miarę dobrze widać http://oi42.tinypic.com/211ut5u.jpg ^^ RE: Aresowe bazgrołki - Otieno - 25-06-2013 To ja poproszę Otieno! Wszystko co z nim mam, to mój av/sygna XD Mam nadzieję że wystarczy ;) RE: Aresowe bazgrołki - Einar - 25-06-2013 Hewciu, łap! Taki mały suprajz, bo miał być headshot, a wyszedł w końcu cały xD Link: http://img109.imageshack.us/img109/8483/zpv.png RE: Aresowe bazgrołki - Otieno - 26-06-2013 Jaki słodki wyszedł! Nice! RE: Aresowe bazgrołki - Hewa - 27-06-2013 O ja Cię, jaki on jest śliczny o.o Naprawdę, jak go zobaczyłam, to aż nie mogłam uwierzyć, że dostałam takiego pięknego Tila : D Dziękuję, dziękuję, dziękuję! Uwielbiam go i z całą pewnością wyląduje w podpisie :D RE: Aresowe bazgrołki - Mino Eive - 27-06-2013 Ładne Cienie RE: Aresowe bazgrołki - Otieno - 14-07-2013 Jakby co to TU masz wygląd Otieno w moich oczkach, zrobione w Liodenie :P Tylko oczka jak na forum xD Jasny kolor futra na łapach też tak jak tam, bo chcę go ciutę zmienić ;p RE: Aresowe bazgrołki - Ares - 15-11-2013 Uhm, dawno tu nic nie wstawiałam... Cóż, tak sobie pomyślałam, miałby może ktosik ochotę na Art Trade? Może być normalny, może być tematyka świąteczna... To co, ktoś chętny? RE: Aresowe bazgrołki - Alayike - 15-11-2013 Ty najpierw tego requesta skończ dla otieno :P RE: Aresowe bazgrołki - Ares - 16-11-2013 Ja go miałam, ale problem jest w tym, ze pamięć na kompie usunęła i nie mam nic z KL. Ani moich starych postaci, ani rysunków kompletnie nic. Staram sie jakos to odpracować, ale wszystko bezpowrotnie przepadlo ;_; RE: Aresowe bazgrołki - Alayike - 18-11-2013 To próbuj jeszcze raz xD |