Levian - Wersja do druku +- Król Lew PBF (//pbf.krollew.pl) +-- Dział: (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=7) +--- Dział: Archiwum (//pbf.krollew.pl/forumdisplay.php?fid=102) +---- Dział: +---- Wątek: Levian (/showthread.php?tid=772) |
Levian - Omara - 15-08-2013 Otóż chciałabym oddać w dobre ręce Leviana, brata bliźniaka Levine, która razem z bratem należy do Szkarłatnego Świtu. Powód: przeliczyłam się. Myślałam, że podołam w grze samcem, ale niestety nie udało się. Oczywiście przepraszam osobę, która powierzyła mi tę postać w moje ręce. Szkoda mi kasować tę postać, więc uznałam że lepiej będzie jak zagra nią ktoś inny, Kto wie, może jemu pójdzie o wiele lepiej niż mi? Zasady: - Pisać ładne posty - Nie zaniedbywać postaci Więcej o tej postaci możecie się dowiedzieć ode mnie poprzez PW lub GG :) RE: Levian - Tiro - 30-08-2013 Ja się na to piszę! Możesz dać linka do historii, czy KP? RE: Levian - Eleyna - 02-09-2013 Hmm... Oto zapis jego historii: Levian napisał(a):Historia (Minimum 5 zdań złożonych): Cóż historię ma bardzo podobną do historii Levine. Wychował się w stadzie liczącym osiem osobników. Matka, ojciec,ciotka I siostry. Pewnego dnia, rodzice zdecydowali przenieść całe stado w inne miejsce, odnaleźć jakiś zbiornik wodny by móc przetrwać w porze suchej. Pod czas tej wędrówki zostali zaatakowani przez obcego samca. Oczyma małego Leviana wygądało to w ten sposób. Otóż najpierw tata bił się z obcym lwem, broniąc rodziny z całych sił. nie udało się. Napastnik pokonał tatę. Mama krzykneła do cioci i do młodych, by uciekali. Sama starała się zatrzymać lwa, niestety Levian widział jak się szarpali, a mama traci przytomność. Następnie samiec dogonił lwiątka I ciocię. Wszyscy się rozbiegli w różnicę strony. Gdy ciocia walczyła z bestią, lewek pobiegł w stronę półżywego taty. Miał tyle ran. Był cały we krwi, ledwo żył. Kazał synowi wleźć mu pod szyję i się nie ruszać, dopóki on mi nie powie by wyjść. Młodzik uczynił jak kazał tata. On położył głowę tak, że nie było go w ogóle widać. Po kilku godzinach leżenia w bezruchu Levian miał dość. Zapytał ojca czy może wyjść, oraz czy mogą W chwili obecnej Levian wraz ze swoją odnalezioną siostrą bliźniaczką należą do Stada Szkarłatnego Świtu i oboje planują zemstę na mordercy swojej rodziny, gdy tylko obaj dorosną. RE: Levian - Tiro - 02-09-2013 Dzięki! Postać i jej charakter raczej mi odpowiada. To jak mogę go dostać? Prrrroszę! RE: Levian - Eleyna - 02-09-2013 Ok, zaraz dostaniesz PW Tylko NIE zaniedbaj postaci! :) RE: Levian - Akira - 02-09-2013 Jeśli Tiro zrezygnuje, ja chętnie zajmę się lwiakiem :3 Kto gra siostrą? Mogłabyś opisać nieco charakter? Szuka zemsty, okey... ale czy jest porywczy? A może opanowany? Inteligentny czy wręcz przeciwnie? Nie musisz żałować słów c: RE: Levian - Tiro - 02-09-2013 Dobrze. Postaram się! To czekam na pw! + Ja poczytałem o jego charakterku w zgłoszeniach do szkarłatnego świtu. Tam jest fajnie wszystko opisane. RE: Levian - Felija - 02-09-2013 Siostrą gra Naila, tylko że ostatnio jest mocno zajęta i dlatego rzadko ją widać. RE: Levian - Eleyna - 03-09-2013 Co nieco o jego charakterze: Levian napisał(a):Wciaż się kształtuje. Jest uroczym lwątkiem, z zewnątrz oczywiście.Wnętrze ma dość ponure. Lubi się znęcać nad słabszymi stworzeniami. Gdy upoluje szczura czy mysz, najpierw trochę się nią pobawić za nim ją zje. Jest egoistą, zazwyczaj myśli tylko o swoim dupsku, nie interesują go inni. Jednak jego najbliżsi mogą na niego liczyć Dobra, to ja zrobię tak: najpierw oddam go Tiro (jako, że pierwszy się zgłosił), a jeśli nie da rady, to niech odda go Akirze. Oki? RE: Levian - Levine - 06-09-2013 Ja tutaj łośki jestem, tylko jak Felcia (dzięki mordko <3) słusznie stwierdziła mam nieco na głowie ;3 W zasadzie to do mnie można na gg napisać (43933348), ale to raczej po 22, jak ogarnę po szkole i pracy. RE: Levian - Khayaal - 06-09-2013 rozumiem, że wątek mogę zamknąć? RE: Levian - Omara - 07-09-2013 Tak, możesz |